Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Začít znovu

19. 05. 2020 | Televizní tipy
Skutečný příběh Začít znovu o nepravděpodobné lásce ženy středních let ze středostavovské rodiny a sňatkového podvodníka v premiéře časosběrného dokumentu. Režie E. Tomanová (Premiéra)

Ústřední postavou příběhu Začít znovu je Monika (38), zajímavá žena bojující s nadváhou a tak dlouho opouštějící svého italského manžela, že před pár lety zůstala se dvěma dětmi (11 a 7) sama. V té době měla dům, velké auto a úspěšné podnikání. Patřil jí krámek se starožitnostmi v centru Prahy a byla majitelkou soukromé mateřské školky.

První rána osudu přišla po rozvodu, kdy zůstala sama a musela všechny problémy po manželovi Začít znovuvyřešit sama: dluhy, děti a bydlení. Pak přišel obrat. Na plovárně v pražském Podolí potkala o třináct let mladšího Mirka, který ji pozval na rande. Přitahoval ji, a tak nabídku přijala. Po čase Monika zjistila, že je s ním těhotná. Svět se Monice zhroutil podruhé při výsledcích vyšetření v těhotenství, kdy jí lékaři sdělili její diagnózu.

Pak přišla další rána, když Monika zjistila, kdo je Mirek. Film sleduje tento dramatický příběh a z natočených situací skládá hraný dramaturgický oblouk příběhu. Režisérka sledovala hlavní hrdinku několik let a má zaznamenané klíčové momenty: jako jsou zjištění nemoci, uvěznění, narození dítěte, vyrovnání se s rodinou atd. Film Začít znovu režisérky Evy Tomanové vzniká ve stejném tvůrčím týmu jako velice úspěšný a v kinech navštěvovaný film Stále spolu.

Začít znovu můžete sledovat 19. 5. 2020 od 20,55 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Začít znovu:

Začít znovu
Začít znovu
Začít znovu
Začít znovu
Začít znovu
Začít znovu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !