Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pavlína Ďuriačová nenechá nikoho chladným a lhostejným

19. 01. 2009 | Úspěšní lidé
Pavlína Ďuriačová se objevila mezi tisíci účastníky castingu pěvecké soutěže televize Nova X-faktor 2008, kde překvapila všechny svým obrovským hlasovým projevem.

Zazářila na unylém českém nebi jako meteor a sklidila první vavříny od svého publika a fanoušků.  A vůbec se tomu nemůžeme divit. Pavlína je zpěvačka s temperamentním a energií nabitým hlasem, který nenechá nikoho chladným a lhostejným. Nenuceně a lehce zvládá technicky a výrazově těžké pasáže jak muzikálových melodií, tak i gosplu a blues. Je schopna vícehlasu a polymelodiky a její rap a frázování vzbuzují pocit samozřejmosti a nenucené lehkosti. Když se zaposloucháte do jejího zpěvu, překvapí vás to, jak dokáže procítit hloubku zpívané písně a i v angličtině slyšíte, že ví, o čem zpívá. To uspokojí i takového fanouška, který má sám tyto písně naposlouchané a cítí, že by se proto mohl stát přísným kritikem interpreta. Zde Pavlína vítězí na plné čáře.
A není to pouze díky jejímu decentnímu projevu, ale také díky Pavlíníně osobnosti, která lehce navazuje kontakt s publikem a v něm si získává řadu příznivců.  Je to dívka prostá a skromná, která současně dává tušit, že zde vzniká hudební osobnost nebývalých rozměrů.

My jsme Pavlíně položili několik otázek?


Pavlína ĎuriačováCO PRO TEBE ZPĚV ZNAMENÁ?
Zpěv pro mě znamená život. Nedokážu existovat ani jeden jediný den bez své oblíbené muziky. Rodiče mě v hudbě a zpěvu podporují již od školky a já zpívám dodnes, ráda a stále, i když mě od toho jedna z mých učitelek na ZUŠ odrazovala.

PŘEDSTAVOVALA SIS NĚKDY V ŽIVOTĚ, ŽE BY SES ZPĚVU MOHLA VĚNOVAT PROFESIONÁLNĚ?

Každý den. Měla jsem stále v uších sluchátka a představovala jsem si, jaké by to bylo zpívat lidem a najednou je to skutečnost. Takový pocit, když člověk najednou dosáhne svého životního snu, bych přála každému.

KTERÉMU ŽÁNRU DÁVÁŠ PŘEDNOST?
Nemám přímo vyhraněný styl? Vyrostla jsem na country a klasice. Na konzervatoři, kde nyní studuji, jsem si musela zvyknout i na dechovku. Mám ráda muzikálové melodie, ráda si zazpívám populární písně, staré hity, chansony….prostě cokoliv mě zaujme.

A JAKÝ ŽÁNR BYS ROZHODNĚ NECHTĚLA ZPÍVAT, ANI KDYBY BYL DOBŘE PLACENÝ?
Možná dechovku. Myslím však, že je hudba pouze dvojí, a to dobrá a špatná. Lidové písničky si zapěji maximálně na našich studentských sešlostech na chalupě, kde se nehraje nic jiného. Ale profesionálně bych se tomu asi věnovat nemohla. Už jen ta představa, já a kroj, je pro mne humorná. Ale člověk nikdy neví. Každý z nás zraje a vyvíjí se a těžko může říci, co bude za 20 let.

JAKÝ JE TVŮR PĚVECKÝ VZOR?

Ze zahraničních zpěvaček jsem si v poslední době oblíbila Amy Winehouse. Ale opravdovou TOP je pro mě Christina Aquilera, žena s nádherným hlasem, u kterého se mi až tají dech. Zbožňuji také Pink, LeAnn Rimes a Faith Hill. Z českých zpěvaček je pro mě hvězdou Lucie Bílá, ale obdivuji i Helenu Vondráčkovou. To, co dokázala ona, se asi žádné jiné umělkyni nepodaří.

ZMÍNILA JSI SE O TOM, ŽE STUDUJEŠ? JAKOU ŠKOLU?
Dodělávám si dva poslední roky konzervatoře, kde se věnují klavíru. Ale musím se přiznat, že více času trávím studiem nových textů a hudby.

A PRO TO NENÍ ZPĚV?
Když jsem se hlásila na konzervatoř, tak byl pro mě klavír daleko průchodnější. Nyní si hledám kantora zpěvu, protože si myslím, že se přeci jenom nemůžu naučit používat správnou techniku sama. Plánuji v letošním roce uspořádání několika koncertů a chci, aby můj pěvecký výkon byl co nejlepší. Ráda bych také v průběhu letošního roku vydala svoje CD, na kterém v současné době pracuji.

Právě jsi nám prozradila své plány na letošní rok z hlediska profesionálního, ale naše čtenáře by jistě zajímal tvůj osobní život.
MÁŠ NĚJAKÉHO PŘÍTELE?

Zatím ne, i když se teď právě něco „rýsuje“.


Děkujeme za rohovor a přejeme Pavlíně hodně štěstí a úspěchů.

Charitativní akce, které Pavlína Ďuriačová podpořila:
CHARITATIVNÍ FOTBALOVÁ EXHIBICE OSOBNOSTÍ
Mádl získal pro charitu třicet tisíc korun!
Ašantová válka na letních hrách



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pavlína Ďuriačová nenechá nikoho chladným a lhostejným:

Pavlína Ďuriačová nenechá nikoho chladným a lhostejným
Pavlína Ďuriačová nenechá nikoho chladným a lhostejným
Pavlína Ďuriačová nenechá nikoho chladným a lhostejným
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !