Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na knihy pod stromeček

26. 11. 2013 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-

Sháníte inspiraci pro letošní Vánoce dárky, které potěší, poučí a zároveň moc nestojí? Chcete vyřešit překvapení k Ježíšku z pohodlí vlastního domova a vyhnout se přeplněným obchodům? Víme, jak na to.

Přípravy na Vánoce začínají být pomalu v plném proudu, což znamená, že nastává také shon okolo dárků pod stromeček. Nemohlo by to být ale letos jinak? Proč se zbytečně stresovat? Věnujte svým nejbližším nějakou zajímavou knížku! Je to dárek hodnotný, cenově dostupný, a pokud nakoupíte přes internet, navíc pořízený absolutně bez komplikací.

Václav Havel - Muzeum v knizeJaké knihy a autoři patří aktuálně

k nejoblíbenějším?


Pochopitelně záleží především na tom, pro koho takový vánoční dárek hledáte. Přesto Vám můžeme dát několik zajímavých tipů, které si jistě neminou účinkem.
       
o Životopisy slavných osobností: osudy prominentních lidí jsou jistě vděčným dárkem. Právě nyní si přitom můžete kupříkladu pořídit neuvěřitelný životní příběh Arnolda Schwarzeneggera, jenž bude zřejmě zajímat zejména pány, ale také životopisy Dagmar a Václava Havlových. Titul Václav Havel - muzeum v knize je navíc skutečně poutavým portrétem jedné z našich největších osobností 20. století.

o Knihy populárních autorek: mezi nejoblíbenější světové autorky současnosti nepochybně patří E L James se svoji trilogií Padesát odstínů, z českých tvůrkyň pak uveďme třeba Halinu Pawlowskou. Mnoho jejich populárních knih si lze prohlédnout zde.

o Detektivky: příběhy s kriminální zápletkou patří mezi nejvyhledávanější jak u žen, tak u mužů a zároveň jsou čteny napříč celým spektrem generací. Napínavá detektivka tedy pod stromečkem potěší všechny ty, kteří si rádi alespoň občas otevřou dobrou knihu. 

Nakupte knížky levně na Albatrosmedia.cz


Albatros MediaPokud jste se i Vy rozhodla věnovat někomu ze svých blízkých zajímavou knihu k Vánocům, navštivte nás na Albatrosmedia.cz. Seženete zde nejen všechny výše zmíněné tituly, autorky a žánry, ale také mnoho dalšího. Garantujeme Vám přitom zajímavé ceny, takže letos můžete zařídit mnoho dárků z pohodlí vlastního domova a bez zbytečného utrácení.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !