Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OO

1. 07. 2023 | Úspěšní lidé
Scenáristé jim napsali vítězství v soutěži, a tak Tomáš Klus coby Filip a Eva Burešová jako Viky vystoupí se společným duetem na seriálovém pódiu. Díky tomu dostal Tomáš Klus speciální nabídku, aby onu vítěznou písničku pro seriál složil. Vzniklo tak Klusovo KOUZ(L)OO.

Přišli, zúčastnili se a vyhráli soutěž duetů. Viky a Filip přede všemi zazpívali zamilovaný duet, o který se postaral muzikant Tomáš Klus. „Na práci mám většinou klid, moje žena vezme děti a nechá mě, abych mohl být ve studiu a tam seděl na písničce.

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OOObčas musím ty věci selektovat. Někdy napíšu věci, které nejsou dobré, ale naštěstí mám skvělého prvního kritika v tom nejlepším smyslu slova, a to je moje žena,“ prozrazuje, jak vznikala písnička pro seriál ZOO, kde měl Klus neomezené možnosti a volnou ruku. „Sám jsem si dal kreativní limit, protože mi dost svědčí, co nejvíc psát za Filipa, který píše milostné vyznání.

Představoval jsem si konkrétní situaci toho, jak spolu s Viky sedí v kuchyni a skrze tóny si vyznávají lásku a hluboce se při tom dívají jeden druhému do očí,“ popisuje muzikant, co vše písničce předcházelo, než se muzikantské KOUZ(L)OO zrodilo.

„Moc mě písnička od Tomáše baví, je to naše první spolupráce. Na základní škole jsem ho poslouchala a jsem moc ráda, že jsme si spolu zazpívali. Ta písnička je super, jako všechno, co Tomáš udělá,“ chválí svého kolegu Eva, která přiznává, že je schopna si písničku zapamatovat na první poslech.

„Horší je to ale s Tomášovým textem, protože on je má tak složité, že člověk musí dávat velký pozor,“ usmívá se zpěvačka, která sama prošla několika pěveckými soutěžemi. Tou první už ve dvou letech v rodném Hlučíně. „Hlučínský slavíček a soutěžila jsem v něm už od dvou let. Úplně poprvé jsem tam doprovázela svoji sestru a chtěla jsem si zazpívat taky, tak jsem vyšla na pódium a tam začala moje pěvecká kariéra,“ směje se Burešová.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !