8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Živáňská v pekáči

fotka Živáňská v pekáči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Živáňská v pekáči:

0,70 kg vepřového masa (kýta)  | 0,50 kg uzeného bůčku nebo špeku  |  cibule  |  česnek  | 2-3 ks zelené papriky  |  mletá paprika  |  sůl  |  pepř  |  hořčice  | 2 dcl a více červené víno  | 1-2 ks rajčata

Postup přípravy receptu Živáňská v pekáči:

Maso nakrájíme na tenké plátky a mírně naklepeme. Řízky osolíme, opepříme. Jednu stranu lehce potřeme česnekem a bohatě posypeme mletou paprikou, druhou stranu potřeme hořčicí. Zeleninu nakrájíme na kolečka. Dno pekáče vyložíme plátky uzeného bůčku. Řízky prokládáme zeleninou a bůčkem. S rajčaty opatrně. Podléváme vínem a vodou nebo jen vínem. Živáňskou pečeni podáváme s bramborem.


Fotky receptu Živáňská v pekáči:

Živáňská v pekáči
Živáňská v pekáči
Živáňská v pekáči
Fotky vložil: verkaH 
Hodnocení receptu Živáňská v pekáči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !