Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Večerníček - Králík Fiala

8. 11. 2011 | Televizní tipy

Večerníček

Králík Fiala (1/7)

"Tralala, tralala, jméno mé je Fiala! Starosti si nedělám, že fialovou barvu mám, jediný mezi králíky všemi, po celé zemi, po celé zemi," si vesele prozpěvuje hrdina seriálu kreslených pohádek - králík Fiala. Ne, že by mu někdy nebylo ouvej, když s dětmi z pražské Letné i Mnichova prožívá originální a neuvěřitelná dobrodružství po celém světě, ale vždy si nakonec ví rady i díky pomoci svérázné tety Vlasty z Kanady.

Animovaný seriál Králík Fiala večerníčků, ve kterém nápaditě viděný svět dětí i zvířecího hrdiny králíka Fialy vyniká zajímavou celkovou atmosférou příběhů s jemně ironizujícím humorem.

Kreativní uchopení kvalitní literární látky Ivana Binara, citlivá nadsázka výtvarného ztvárnění Evou Sýkorovou-Pekárkovou a režijní vklad mladého, ale zkušeného režiséra Davida Súkupa jsou zárukou, že malí diváci České televize se mohou těšit na kvalitní animovaný projekt.

Přínosem Večerníčku Králík Fiala je i nezaměnitelný herecký přednes Jiřího Macháčka (poprvé ve Večerníčku ČT) a komponovaná hudba Zdeňka Zdeňka. Ruční kreslená animace byla digitálně snímána a dodatečně postprodukčně upravena v technologii 2D (efekt multiplánu). Vyrobilo Animační studio České televize. Premiéra.

Večerníček Králík Fiala 1. díl:

Plyšový králík Fiala opouští hračkářství a snaží se uplatnit v živé přírodě, kde je mu ovšem fialová barva velkým handicapem. Ujímají se ho až děti z Prahy - Maxmilián a Marie, kteří bydlí s rodiči na Letné, to proto, aby se jim dobře létalo.... Incident s dětmi a úlek zapříčiní prohrabáni králíka Fialy až k protinožcům, do samotné Austrálie. Zažívá zde peripetie se zvířaty a přežije i ohrožení krokodýlem. Králík Fiala nečekaně potkává na letišti originální osobnost v podobě tety Vlasty z Kanady, která mu pomáhá k návratu do Prahy.

Vysílání: 08.11., 18.45 hod., ČT1



Zdroj: Česká televize

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !