Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.05. 2024
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil veletržní sezónu krásy

21. 09. 2013 | Výstavy
16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil podzimní sezonu již v pátek 6. a v sobotu 7. září opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY.  Na více než třech stovkách výstavních stánků měli vystavovatelé pro sedmnáct tisíc návštěvníků připraveny top-novinky i oblíbené výrobky z oborů péče o pleť podle jejího individuálního stavu, možností formování postavy, návodů na zdravý životní styl a vhodný pohyb, a to nejen dospělých ale i třeba předškolních dětí, představovala se péče o vlasy a účesová tvorba, nehtová modeláž a péče o nehty, péče o nohy. V nabídce byly také sauny, solária i alternativní opalování pokožky.

Nejen z estetických, ale i z praktických důvodů mnohé ženy preferují modelované gelové či akrylové nehty před nehty přírodními. V nabídce nehtových designerů byla nejen samotná modeláž, kdy zhotovují rozličné tvary a délky nehtů podle přání zákaznic, ale také jejich zdobení jako doplněk k oděvu nebo třeba pro zvláštní příležitosti, plesy, svatby, promoce. A pro plesovou sezónu může být nápaditou tečkou i decentní zdobení nehtů na nohách, či jemná kresba na kůži doplňující celkovou image.

veletrh WORLD OF BEAUTY & SPANechyběly trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014 – již tradičně v podání týmu Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších předních vizážistů. Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukázali nejlepší kadeřníci – úspěch sklidila opět show Honzy Hlaváčka a Martina Loužeckého, Blanky Haškové i Romany Topinkové (rockové téma a téma Stmívání). Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek předních návrhářů a oděvních značek (Pavel Jevula, Desigual..) v podání řady známých tváří z volby miss i show businessu, tentokrát se m.j. zúčastnila Monika Žídková, Eliška Bučková, Taťána Makarenko, Taťána Šedivá a finalistky České Miss 2013. Také ženám plnějších tvarů patřilo několik inspirativních přehlídek. Magnetem byla i autogramiáda Marie Rottrové, „poledance show“ i řada hereckých tváří, které přišly na veletrh za svou kosmetikou i novými dojmy. Na stánku Phyris to byla Simona Stašová, na stánku Yasmínka pak Ester Janečková a mnoho dalších.
V několika saloncích i na hlavním podiu probíhal kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se dozvěděli, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže mohou vyzkoušet a jak pomáhají při jejich životním stylu, co je irisdiagnostika, jak pozitivně ovlivňovat duchovní sféru života a myšlení.

Nejmodernější vybavení salonů potěšilo především profesionální kosmetičky i kadeřníky, maséry, fyzioterapeuty a další zástupce z oborů krásy a regenerace. Také příznivci biokosmetiky a přírodní péče nalezli „své“ přípravky na řadě stánků.

Na veletrhu probíhala řada soutěží: Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

finále České mistrovské soutěže v make-upu, mezinárodní soutěž v modelování nehtů (nail designu), mezinárodní soutěž ve Spa manikúře, finále prestižní soutěže kadeřníků „INSPIRACE 2014“, tentokrát věnované elegantním a přitom mužně vypadajícím pánským účesům, i soutěž pod názvem „BEPPA“ o výrobky mimořádné kvality, které nabízejí naši výrobci i prodejci. Oceněny byly domácí výrobky i přípravky z dovozu, kromě pamětní destičky a diplomu dostali ocenění předkladatelé také právo užívání razítka „high quality product“ na svých příbalových letácích, obalech i dalších tiskovinách.

Novinkou byla samostatná hala s nabídkou minerálů, drahých kamenů, bižuterie a doplňků, kam byl vstup pro návštěvníky zdarma. Především přírodní minerály více i méně zpracované rukama zručných tvůrců byly vyhledávané jako nezbytná tečka k slušivému účesu, líčení a oděvu pro pracovní i slavnostní den, zvláště pak pro večerní příležitosti. Pro jejich autenticitu a často snad i schopnosti pozitivního „naladění“ byly také v hledáčku příznivců směru feng-shui.

Milovníci letadel a leteckého umění navštívili i Den letiště Praha Letňany. V sobotu 7. září tu byla k vidění nevšední a raritní letadla, ukázky leteckého umění, bojové ukázky, dobové vojenské kempy a mnoho dalších zajímavostí. Vstup byl pro návštěvníky zdarma.

Fotogalerii i výsledky soutěží jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na webových stránkách veletrhu www.worldofbeauty.cz

Těšíme se na další veletržní setkání, tentokrát 14. a 15. března 2014 opět v moderních halách PVA EXPO PRAHA – Letňany.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil veletržní sezónu krásy:

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil veletržní sezónu krásy
Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil veletržní sezónu krásy
Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil veletržní sezónu krásy
Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil veletržní sezónu krásy
Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil veletržní sezónu krásy
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles