Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná

7. 08. 2012 | Televizní tipy

V úterý 7.8. 2012 uvaří ve VIP Prostřeno Jitka Smutná.

„Já si Jitku v kuchyni představit nedokážu,“ říká ve VIP Prostřeno o úterní hostitelce Valérie, která se asi nedívá na seriál Cesty domů. „Dneska se dočkají divačky, které mne znají hlavně v zástěře, tak teď si ji obléknu i tady,“ říká naopak Jitka Smutná alias starostlivá babička Lída z populárního seriálu. Rozvedená herečka Jitka Smutná, která nedávno rozčeřila veřejné mínění svým přiznáním, že žije se ženou, uvaří své recepty a menu pro VIP Prostřeno v podniku kamarádky Evy, milovnice divadla. Trošku tápe v šuplících. „Víte, co je strašný? Trpaslíci v kuchyni,“ říká Jitka Smutná s úsměvem.

 

VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka SmutnáVe VIP Prostřeno vysílaném 7.8. 2012 zjistíme, že Jitka Smutná nemá menu smutné, ale humorně veršované. Úvodní paštiku s brusinkami kuchařce „napověděla Mahulena, v červené oponě zahalena“. Jde snad o Mahulenu Bočanovou? „Citron má bramborová kolena a za ním pluje ryba zelená“ a z moučníku „pak ač to není tradice, z tvarohu voní skořice“. A co když „nechceš mít v břiše balouny? Pak moučník vynech, jez melouny!“ Ivan Vyskočil si dá moučníky oba, má rád mascarpone, rebarboru i ty melouny. Valérie se zase ve VIP Prostřeno dočká svých milovaných jahod v ovocném želé.

 

VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka SmutnáJitka Smutná jako sestra tří bratrů vaří od dětství. Ve VIP Prostřeno vysílaném 7.8. 2012 to ale nebude lečo jako kdysi, ale další ryba. Luxusní a dravá. Filety z candáta, marinované ve víně a obalené ve střídce z bílého chleba a bylin a s citronovými brambory. Ochutnají ve VIP Prostřeno vegetariánky Bára a Bibiana, která rovněž dostala pozvání k večeři, masitý předkrm? „Pokud to bude paštika, tak si ji vezmu domů jako výslužku a maminka a partner ji s láskou snědí,“ dumá nad předkrmem spisovatelka, která musí s pravdou o svém vegetariánství ven a dost tím soupeře zaskočí. Jak ale uvidíme, děvčata v tom mají trochu zmatek. „Hlad by vás naučil, milé dívky,“ myslí si ostatní. Ivan a Valérie se ale pro změnu nerozplývají nad kozím sýrem, byť efektně zabaleným do cukety a spoutaným pažitkou. Prostě jim nevoní!

 

A jakou zábavu si Jitka Smutná pro VIP Prostřeno vysílaném 7.8. 2012 připravila? Ivan Vyskočil se cítí trochu ospale, rozproudí ho zpěv francouzské písně? Na zlaté slavíky to nebude. „Holky, byly jste strašný,“ směje se, když paroduje Květu Fialovou.


Jitka Smutná bude jako hostitelka ve VIP Prostřeno v úterý 7.8. 2012 od 20:00 hod na Prima family.

 

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová 

VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová

 

VIP Prostřeno 8.8. 2012 - Valérie Zawadská 

VIP Prostřeno 8.8. 2012 - Valérie Zawadská

 

VIP Prostřeno 9.8. 2012 -  Ivan Vyskočil 

VIP Prostřeno 9.8. 2012 - Ivan Vyskočil

 

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná:

VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná
VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná
VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná
VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná
VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
co tady řešíte???Prostřeno je od toho aby se hodnotilo jídlo a né kdo koho si tam vzal nebo nevzal a nebo jestli někdo něco nejí,Akorát jste si náhráli a udělali ze sebe pitomce.Nikdo nejsme perfektní ani vy ne.A to jestli výhru věnuje nebo ne tak to se rozhodla sama za sebe,je to každýho věc.
Obrázek uživatelky
profil
Šaškárna. Nesvadbová již vyřkla ortel. Ti ostatní, i kdyby vyhráli, se své výhry vzdají. Bylo by jim to trapné.
No, mezi námi, mají zaplacené veškeré suroviny, údajně za ten týden 40 tisíc. Vždyť je to trapas. Sice inspirace pro vaření, ale jinak nic než divadlo.
Obrázek uživatelky
profil
u dalších dvou nebude, jede na tábor ....
Obrázek uživatelky
profil
Bibi tam nemá co dělat....proč ji tam tahá, taky nevím.... a do Prostřeno mají jít jen ti, co jedí vše...a jak se ohodnotila Barbara hned na začátku, že dá výhru pro postiženého chlapečka---bylo to trapné..Jitka Smutná vařila celkem dobře...
Obrázek uživatelky
profil
Nevím proč Bára tahá sebou svou Bibi, když ta nic nejí a ještě se u toho šklebí Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles