Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 8.11. 2012

8. 11. 2012 | Televizní tipy
Ve čtvrtek 8.11. 2012 se s naší čtveřicí ve VIP Prostřeno vydáme na Moravu, kde se odehraje další dvojitá porce vaření. Tentokrát převzaly štafetu dvě nerozlučné kamarádky, herečky Květa Fialová a Naďa Konvalinková.

Večeře ve VIP Prostřeno s datem 8.11. 2012 mají i ostřejší podtóny, protože Květa se předvede v poněkud netolerantní podobě. Mezi Vlastimilem Harapesem a Květou to občas zajiskří: oba mají smysl pro černý humor, sešli se dva silní soupeři, bystří pozorovatelé a glosátoři.

VIP Prostřeno 8.11. 2012O tom, že „Květa umí potěšit“ a nikomu občas nic nedaruje, ví své i Naďa, která se s kamarádkou také někdy špičkuje. Baletní mistr dokonce v jedné chvíli vyletí a padnou i takové poklony jako: „Mohl jsem být už dávno mrtvej a nemusel jsem tady s váma sedět.“ Návštěva sklípku ale náladu a vyvrcholení VIP týdne prudce zlepší, jak uvidíte v pořadu VIP Prostřeno ve čtvrtek 8.11. 2012 večer na Prima family.


Herečka Květa Fialová je jednou z mála žen, která kdyby prošla reinkarnací, v niž věří, nechtěla by se znovu narodit jako mladá, ale prý rovnou jako osmdesátiletá. Stáří si užívá, žije stále aktivně, hraje, píše, cestuje a ve čtvrtek také vaří a soutěží v nádherném domě kousek od Mikulova s vyhlídkou na jezero.

Poslední hostitelka, herečka Naďa Konvalinková si na sobě cení, že má ráda lidi. Za svoji nejhorší vlastnost považuje lenost. Miluje cestování a knihy, ráda medituje, naštve ji lidská zloba a krutost. Co ale kuchařka plánuje? Menu totiž neprozradí: Fialovobílé potěšení, zelené zdraví, zlatohnědé překvapení a tajemství k vínu je záhada sama. Budou nejprve fialky se smetanou, jak tipuje Květa? Nebo další červená řepa, tentokrát předvařená a zapečená s kozím sýrem?

Sledujte VIP Prostřeno ve čtvrtek 8.11. 2012, kde uvaří a prostřou Květa Fialová a Naďa Konvalinková

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles