Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Všechno nebo nic - příběh pokračuje

19. 08. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Všechno nebo nic
Podtitul: Příběh pokračuje
Autor: Eva Urbaníková
Nakladatelství: Motto
Rok vydání: 2010
Rozměry: 111 x 180 mm
Počet stran: 160 str.
Cena: 179 Kč

Linda, Vanda a Jakub po třech letech.  Pokračování autorčiny prvotiny Stalo se mi všechno vypráví o dalších osudech lásky Lindy a Jakuba a životních peripetiích Lindiny přítelkyně Vandy.

Ukázka z knihy Všechno nebo nic:

vsechno-nebo-nic-pribeh-pokracuje

Malé Vandě bylo něco přes rok, když jsem si uvědomila, že mi chybí chlap. Ne takový, co by doma dětem přepínal televizi z Minimaxu na zprávy a ohrnoval nos nad brokolicovou polívkou s otázkou, jestli není maso. Spíš takový, co by trochu zvedl hladinu adrenalinu v mé krvi. Takový – na chvíli. Zavalená prací, starostmi o Lucku a malou Vandušku jsem na to nemyslela, ale když jsem při utírání prachu na horních poličkách narazila na Kámásútru, v mém nitru se cosi pohnulo. Velmi intenzivně a velmi naléhavě.
„Chybí mi sex,“ prohlásila jsem na terase, kde jsme s Edem a Vandou do sebe rychle házeli oběd.
„Konečně, drahá,“ vydechl náš homosexuální kamarád, ani se na mě nepodíval, soustředil se na to, aby ze salátu vybral všechny kousky masa. „Už jsem si myslel, že jsi onemocněla. To se bývalým nymfomankám stává.“ „Nebyla jsem nymfomanka,“ namítla jsem. „Za nymfomanku považujou každou ženu, která má ráda sex stejně jako muži,“ mávla rukou Vanda a ukázala číšníkovi na prázdnou sklenku vína. „A ta, co ho má radši?“ „Ta to už dělá pro peníze,“ klidně navázal Edo, stále aniž na mě pohlédl. „Je mi jedno, za co mě máte, je to se mnou zlé,“ napíchla jsem kus Edova kuřecího masa na vidličku a snědla jsem ho. „Naposledy byl ve mně chlap, když jsem snědla pudink doktora Oetkera.“ „Tomu se říká instantní sex,“ zasmála se Vanda bezstarostně. Protože někoho měla. Mrcha.

O autorce:

Eva Urbaníková (1976)
V osmnácti letech odešla z rodné Žiliny na vysokou školu do Bratislavy a tam už zůstala. Celý profesionální život se věnuje žurnalistice. Začínala jako moderátorka v Rock FM rádiu, potom spolu s Julom Viršíkem tři roky moderovala ranní show v rádiu Koliba, později OKEY. Sedm let působila v měsíčníku Eva, poslední tři roky jako vedoucí publicistiky. V televizi moderovala programy Chilli a L´udia  na jednotku, od podzimu 2008 účinkuje v relaci 7edem, s. r. o. Momentálně se věnuje vydavatelství Evitapress, které založila v roce 2007. Žije v Bratislavě, má dceru Lindu a syna Filipa.


Tuto knihu Všechno nebo nic koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Motto.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vyzerá to lákavo
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles