Slunečná - 12. díl - Ženské zbraněSlunečná - 12. díl - Ženské zbraně Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2020
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky Primy. Superšéf má 24 hodin na velkou změnu

7. 02. 2020 | Televizní tipy
Změna je život, občas ale i záchrana podnikání. Pořad Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět je grandiózním návratem Zdeňka Pohlreicha na obrazovky televize Prima. Stačí jeden jediný den a pod dohledem Superšéfa vznikne nejen nový koncept, ale i vzhled restaurace. Premiérové díly pořadu Superšéf mohou diváci sledovat od 7. února ve 20.15 na Primě.

V pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět dává Zdeněk Pohlreich během neuvěřitelných 24 hodin do pořádku restaurace, které už neví, kudy kam. V potu, slzách a beznaději vyvede žalostný podnik doslova z pekla! Šéf v nejryzejší podobě je zpět! Nenechte si jeho návrat ujít!

Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky Primy. Superšéf má 24 hodin na velkou změnuZdeněk Pohlreich k natáčení dodává: „Během celého natáčení bylo velmi zajímavé sledovat, jak někteří lidé myslí postaru. I ti, kteří jsou mladší, než jsem já. A u kterých bych předpokládal, že budou motorem, který bude věci posouvat dál. To platí v jakémkoliv oboru, byť já se teď bavím o gastronomii. Netvrdím, že mě to nepřekvapilo. A také mě bavilo pracovat nejen v kuchyni, ale i na změně jejich myšlení. Také o tom pořad je. Měl by vlít optimismus do žil nejen těm, kdo provozují restauraci, ale obecně všem.“

Během poměrně krátkého časového úseku, který je pečlivě dodržen, se tak musí hlídat, provést a povést nejen proměna prostor restaurace, ale také kuchyně, přístupu k práci a stylu myšlení celého personálu – majitelem počínaje, až po pomocné síly v kuchyni. Jak dodává Zdeněk Pohlreich: „Je těžké provést něco s podnikem, ve kterém se roky ničím nehnulo. Ani nábytkem, ani způsobem myšlení. Ale změna je tam po těch 24 hodinách opravdu vidět. Najednou provozovatelé restaurace vidí, že to jde, když se chce, navíc dostanou pomocníky do kuchyně, které dříve z nějakého důvodu odmítali, třeba i proto, že na ně neměli prostředky. A ten pocit, že jsou na dobré cestě, ten je opravdu silný. To mě na celém projektu bavilo.“

Důležitým úkolem náročné mise je zjistit v naprostém utajení veškeré informace o provozovně a následně se skutečnostmi seznámit i hlavní aktéry. Naučit kuchaře jinému přístupu k vaření. Což probíhá pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha v pojízdné kuchyni pořadu Superšéf a dochází k restartu (ne)funkčního konceptu celé restaurace. Rychle, bez zbytečných prostojů. Čas totiž pořád běží. Zdali podnik po tomto zásahu přežije, nebo ne, je ovšem otázkou motivace, nadšení a práce každého jednotlivce působícího v provozovně. Celý tým je totiž jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

Premiérové díly pořadu Superšéf mohou diváci sledovat od 7.2. 2020 ve 20.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !