Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdeněk Pohlreich zase perlí: Nejlepší hlášky z 6. dílu show Česko na grilu

27. 04. 2024 | Televizní tipy
Kulinářská rodinná show Česko na grilu je ve své druhé polovině, studnice hlášek, kterými baví Zdeněk Pohlreich diváky – a děsí soutěžící, ale nevysychá. Co se Zdeňkovi nebude líbit tentokrát? Kdo ze soutěžících ho opravdu naštve? 

Další díl pořadu Česko na grilu je tady a s ním i další dávka hlášek obávaného šéfa Zdeňka Pohlreicha. Chtěli byste být na místě soutěžících a poslechnout si hodnocení, kterým obávaný kat opravdu nešetří? 

Zde jen malá ochutnávka toho, na co se můžete těšit
už v pondělí 29. 4.  v pořadu Česko na grilu:  


Zdeněk Pohlreich zase perlí: Nejlepší hlášky z 6. dílu show Česko na grilu„Priky, ty jsi plejtvák obrovský.“ Tak okomentuje přípravy na splnění zadání šestého dílu šéf. Co tím asi myslel?

„Je to velkej taktik a hráč. Vypadá, jako že nic, ale dávej si na něj bacha.“ Koho takto Zdeněk ohodnotí?

„Mám zásadní problém, že tu nikde nevidím pečivo ze zadání. Jo, vy už tu máte připravenou váhu a robota? To jsem hned klidnější. Tak dobré.“ Martin s Jirkou si můžou po prvních větách oddechnout.

„Vás baví ty rozstřely,“ hodnotí šéf plán Viery a Davida. Jak se jim s takovým hodnocením pracovalo?

„Demokracie končí u dveří do kuchyně, to si pamatuj, Romane,“ vyslouží si Roman od Zdeňka pochvalu, protože prý poprvé od prvního dílu vede grilování on.

„Neexistuje dobrá a špatná kuchyně. Existují jen dobří a špatní kuchaři,“ zamedituje u stolu, na kterém soutěžní jídlo chystá Danny a Daniela.

„Když nevíš co, tak si trumfni. V kuchyni to Češi dělají tak, že když neví co, nastrouhají na jídlo sýr a považují to za vyřešené. Strašný zvyk.“  Tak hodnotí hotový pokrm Martina a Jirky.

„Připadá vám normální, že máte po sobě tolik odpadu? Vařte přesněji, na tohle se nedá dívat a nemám to rád,“ vytkne Prikymu a Lucce jejich zbytky.

„Maso prošlo čínskou mučírnou, je dost suchý. A nechutná dobře,“ podotkne k jídlu připravenému Dannym a Danielou.

„To není zeleninový salát, to je smutná hromádka nakrájené zeleniny. A jsem větší fanoušek, když je aspoň okurka zbavená slupky,“ ohodnotí snažení Jany a Romana.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !