Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.06. 2024
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život je ples - Závěť

20. 02. 2012 | Televizní tipy

Život je ples (8/16)

Závěť

V domově není vše tak, jak by mělo být, ale zdá se, že ředitelka Tůmová (Vilma Cibulková) v úřadě umí dobře chodit a má vše pod kontrolou. V seriálu se poprvé objeví nová postava, jistý Žumbera (M. Hádek), který vystupuje jako student psychologie.

Přichází za účelem sebrat materiál pro svoji diplomovou práci. Chová se však zvláštně, a tak divák od počátku tuší, že sleduje ještě nějaký jiný cíl. Ale jak hluboce zasáhne do života domova a ředitelky Tůmové, bude pořádným překvapením.            

Závěť, i když existuje, ještě nemusí najít svého adresáta, zvláště, když přínos pro jednoho znamená ztrátu pro druhého. V osmém díle se už spletitosti ohledně závěti Davida Požára nakonec rozuzlí.

Znovunalezená láska z dětství mezi Lízou (Květa Fialová) a Bořkem (Ladislav Trojan) spěje ke svatbě. V minulém díle ale přišla na závěr pořádná rána, Líza omdlela. Zatím leží v nemocnici a jejím jediným přáním je, aby na svatbu přišel její syn. Její velké tajemství. Bořek pro to dělá vše, co je v jeho silách a všichni v domově chystají svatbu. Příčinou pádu ale nebylo nenadálé svatební štěstí.

Vysílání: 20.2., 20.00 hod., ČT1


Zdroj: Česká televize

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Život je ples - Závěť:

Život je ples - Závěť
Život je ples - Závěť
Život je ples - Závěť
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !