Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zkáza Dejvického divadla - Smrad

1. 04. 2019 | Televizní tipy
Nový komediální seriál Miroslava Krobota, ve kterém hrají všichni herci a zaměstnanci Dejvického divadla sami sebe. V seriálu Zkáza Dejvického divadla – Smrad dále hrají: A. Schmidtmajerová a další. Scénář M. Krobot a O. Hübel. Kamera J. Šustr. Režie M. Krobot (Premiéra)

V divadelních novinách vychází zdrcující text kritika Dráteníka. Ten tvrdě odsuzuje nejen novou hru, ale v článku se ptá, kam zmizel onen pověstný duch Dejvického divadla. Po představení Ucpanej systém jdou herci do divadelní kavárny, kde Neužil předčítá další úryvek z Dráteníkovy kritiky, ve které jednotlivé herce vůbec nešetří. V tom se za výlohou objeví mužská postava se zápisníkem v ruce, Čermák s Pleslem a Neužilem vyběhnou ven v domnění, že je to Dráteník.

Zkáza Dejvického divadlaUkáže se, že je to omyl, a že se jedná o diváka, který si přišel pro autogram. Divadlem se postupně šíří podivný zápach. Měřičková svolává schůzi s celým souborem, aby společně zjistili, co je jeho příčinou. Čermák se rozhodne záhadu s nevysvětlitelným zápachem za každou cenu vypátrat. Nejdříve podezřívá Ivana Trojana, který si cosi velice tajuplného odnáší z ledničky.

Ale když pátrá dále, tak se v podzemí divadla na chodbě nakloní nad kanalizační šachtu, posvítí dovnitř a je šokovaný. Na dně kanálu totiž objeví mrtvolu. Spolu s Trojanem se rozhodnou zjistit, o čí tělo se jedná, jak se tam ocitlo a kdo má v tomhle "namočené prsty". Podezřelých je hned několik.

Zkáza Dejvického divadla – Smrad můžete sledovat 1. 4. 2019 od 21,15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zkáza Dejvického divadla - Smrad:

Zkáza Dejvického divadla - Smrad
Zkáza Dejvického divadla - Smrad
Zkáza Dejvického divadla - Smrad
Zkáza Dejvického divadla - Smrad
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles