Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Pavla Manga

12. 04. 2013 | Televizní tipy
Dětský herec z pořadu 13. komnata Pavla Manga zazářil jako Vašek v Cirkusu Humberto. Pak sláva pohasla a ztráta sebevědomí vedla k traumatům a alkoholu. Jak našel cestu vzhůru?

Cirkus Humberto zajistil Pavlu Mangovi ohromnou dávku slávy. Rozdával autogramy, šel z role do role. Sláva - takřka přes noc - mu ale zkomplikovala dětství i dospívání. Takřka přes noc mu ale zkomplikovala dětství i dospívání. Do školy chodil sporadicky, proto nosil domů pětky. Neměl žádné kamarády a ti, kteří mu zůstali, záviděli. Kritika o něm mluvila jako o druhém Tomáši Holém. Hrál princátka, později i v Národním divadle. Až do roku 1996 se objevoval v inscenacích a pohádkách na televizní obrazovce.

13. komnata Pavla MangaAvšak už ve 13 letech začal kouřit, poznal sex a drogy. Z milého hošíka se stal frajírek. Herectví vnímal jako dobrý kšeft, ale stalo se, že prošvihl představení, nepřipravil se na zkoušky na konzervatoř – a neuspěl. Čím dál méně na sobě pracoval. A nabídky z televize i divadla se vyčerpaly. Mezi 18. a 23. rokem však období nezájmu těžce nesl. Upadl do depresí, cítil se ponížený. S koštětem a hadrem brigádničil na vysoké škole, kde poznával spolužáky z obchodní akademie. Nahodilé nabídky na vystoupení musel odmítat, už nebyl schopen vystoupit na pódium, bál se selže. Dal se na pití, protloukal se, jak se dalo... Paralyzoval ho strach ze sebe samotného, ztratil sebevědomí.

Ale potřeboval se uživit, proto se rozhodl změnit obor. Později začal záměrně vyhledávat situace, ze kterých měl největší strach. Pomohla mu rodina. Začal podnikat. Našel smysl života. Znovu rozdává rozhovory. O svém příběhu nastartované a pohaslé kariéry už zase dokáže poutavě hovořit v pořadu 13. komnata Pavla Manga. Dodnes na něj lidé volají "herečko". On už ale ví, že je dál.

Pořad 13. komnata Pavla Manga připravili T. Voženílek a S. Oktábcová 

Pořad 13. komnata Pavla Manga uvidíte 12.4. 2013 od 20,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Pavla Manga:

13. komnata Pavla Manga
13. komnata Pavla Manga
13. komnata Pavla Manga
13. komnata Pavla Manga
13. komnata Pavla Manga
13. komnata Pavla Manga
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !