Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Abeceda pánského spodního prádla. Znáte všechny druhy?

26. 09. 2022 | Pro muže
-Komerční sdělení-

I v pánských šatnících se může ukrývat mnoho odlišných kousků prádla. Přichystali jsme si pro vás přehled těch nejzákladnějších typů pánského spodního prádla i pár méně obvyklých modelů. Pojďte společně s námi prozkoumat pánský šuplík, a to hezky abecedně!

„B“ jako boxerky


Známe je všichni a dlouhodobě patří k jedněm z nejoblíbenějších typů pánského spodního prádla. Muži po nich sahají hlavně kvůli praktičnosti, protože boxerky disponují krátkými nohavičkami, jsou upnuté, většinou s širokou gumou v pase a v rozkroku jsou anatomicky tvarované. Proto jsou pro muže, kteří preferují užší kalhoty, jasnou volbou. Boxerky se, jako většina pánského spodního prádla, vyrábějí v široké škále materiálů. Vybrat si tak můžete z bavlny, bambusových vláken, modalu, viskózy i funkčních materiálů. Ženy mají tento typ na mužích rády nejenom díky praktičnosti tohoto typu prádla, ale ruku na srdce, také kvůli tomu, že jsou v nich pánové neodolatelní.

pánské boxerky













„J“ jako jockstrapy


Tento typ spodního prádla známe již od 2. poloviny 19. století. Zprvu patřil pouze do sportovního světa, postupem času se z něj dostal i do skříní „obyčejných” mužů. I tak je ale tento typ prádla pro hodně lidí velkou neznámou. Jockstrapy neboli také „ jocksy” vypadají zepředu jako suspensor nebo slipy, látka kryje opravdu jen to nejnutnější. Zadní část tohoto neobvyklého kousku je otevřená a tvoří ji jen pár šňůrek pod půlkami. Jockstrapy jsou pohodlné a jsou také výborným prádlem na sportování – chrání citlivé partie a jinak dovolují pokožce volně dýchat.

„S“ jako slipyAbeceda pánského spodního prádla. Znáte všechny druhy?


Slipy jsou nejznámějším střihem pánského spodního prádla. Mají tvar písmene „V“ a na rozdíl od boxerek jsou zcela bez nohaviček. I když poslední dobou přetrvávají v oblibě dříve zmiňované modely, slipy stále zůstávají klasikou, na kterou se muži mohou spolehnout. Jako většina pánského spodního prádla se i slipy vyrábějí ve sportovním i sexy provedení. To je například z průsvitné síťoviny, která decentně poodhaluje pánské partie. A víte, proč se slipy jmenují tak, jak se jmenují? Název slipy pochází z anglického slip, tedy vklouznout.

„T“ jako tanga


Daleko v historii tanga obývala pánské i dámské šatníky domorodých kmenů v Jižní Americe, Asii i Africe. V posledních desetiletích sice byla výsadou  žen, avšak pánská tanga se stávají čím dál více oblíbenějším kouskem. Tento odvážný kousek je příjemný na nošení, nerýsuje se pod oblečením a na trhu ho naleznete v široké nabídce materiálů. Pánská tanga jsou navržena tak, aby držela tvar, poskytovala maximální oporu a nezpůsobovala nepříjemný pocit při nošení.

A ještě jednou „T“ jako trenýrky


Pánské trenky jsou znakem maximálního pohodlí. Díky delším volným nohavicím jsou nejen pohodlné, ale také poskytují nositeli volnost a díky poklopci s funkčním průhmatem jsou i dokonale praktické. Další výhodou trenýrek je i fakt, že jsou většinou vyráběny z bavlny nebo z úpletu s 95% podílem bavlny. Ta je měkká, výborně pohlcuje vlhkost, je prodyšná a zároveň pevná. Bavlna dokonce ani nevyžaduje speciální péči a lze ji žehlit i prát při vysokých teplotách.

pánské trenky























Náš tip: Díky volnosti trenýrek jsou používány řadou mužů jako součást pyžama nebo jako domácí oděv.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles