Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bazar v Mokré čtvrti

11. 12. 2008 | Ze společnosti

Táňa Vilhelmová, Aňa Geislerová a Petr Serge Butko v roli obyčejně neobyčejných prodavačů originálních dárků na šestém ročníku Vánočního bazaru v Mokré čtvrti! Ten letošní se uskuteční od pátku 19. do neděle 21. prosince v pražském divadle Disk v Karlově ulici 26.

 

Jak to chodí

Pátek 19. prosince od 10 do 20 hodin bude tradičně patřit šlechetným dárcům, kteří do Bazaru donesou velkolepý dar či malou drobnost. Přispět lze opravdu čímkoli, od levných věcí, jako jsou korálky, skleničky, keramika, oblečení, bižuterie, až po umělecká díla, značkové zboží, starožitnosti či nejrůznější cennosti. „Přijímáme jak věcné, tak finanční dary všeho druhu a množství,“ vzkazují obě herečky a režisér.


Sobota 20. a neděle 21. prosince bude ve znamení celodenních prodejních večírků. Od 10 do 20 hodin se tu může zastavit každý, kdo zatouží po nevšedním vánočním dárku, vlídném slovu nebo skleničce něčeho ostřejšího. Společné úsilí pak vyvrcholí v pondělí 22. prosince od 20:00 koncertem v pražském Lucerna Music Baru.

 

„Mezi speciality letošního Bazaru bude patřit oddělení pro dospělé, kde mimo vzácných lihovin bude také možnost zahrát si poker, samozřejmě ve prospěch Bazaru,“ prozradila Aňa Geislerová.

Na závěrečné párty Snesitelná lehkost pití, na které i letos vystoupí řada hvězd: např. Zuzana Stivínová, Jiří Korn, Ester Kočičková, Jiří Macháček, Matěj Ruppert, Nightwork, Iva Pazderková, All X a samozřejmě Aňa Geislerová, Tatiana Vilhelmová, Peter Serge Butko a další. Večer plný hudby, tance a zábavy bude letos ve stylu country. „Vyzýváme publikum, aby se jemně v tomto stylu ´dozdobilo´,“ vybízí Táňa a připomíná, že vstupenky lze zakoupit v předprodeji od 1. prosince 2008 na pokladně Lucerna Music Baru nebo je možné si je rezervovat emailem na adrese info@sergeart.com.

 

Kam půjde výtěžek?

Letošního ročníkje věnován kontu Nadace Terezy Maxové, Klubu přátel dětí dětských domovů a pražského Domu světla. „Část peněz jako každoročně věnujeme dětem, letos jsme se navíc rozhodli přispět na boj proti AIDS. Rádi bychom upozornili na to, že v poslední době přestala být viditelná osvěta, která by permanentně upozorňovala na nebezpečí nákazy virem HIV, jež způsobuje onemocnění AIDS. Počet nakažených HIV prudce narůstá a zvláště mladí lidé mají pocit, že se jich tato hrozba netýká. Přitom v uplynulých letech pozorujeme v celé východní Evropě nárůst čísel infikovaných - jenom v první polovině roku 2008 bylo v Česku evidováno 100 nově zjištěných HIV pozitivních. To jsou ovšem jen zjištěné případy. Skutečný stav se odhaduje na desetinásobek. Spolu s Domem světla plánujeme osvětovou kampaň na středních školách v ČR. Alarmující je již fakt, že ze 7000 oslovených středních škol reagovalo pouze 300 na spolupráci v rámci prevence. Rádi bychom naším Bazarem přispěli k medializaci tohoto problému. Tato nemoc rapidně zkracuje lidské životy a především těch mladých je velká škoda,“ vysvětluje Peter, proč se rozhodli finančně podpořit právě tyto neziskové organizace.

 

DanielkaZ

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !