Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílá kabelka: Jakou zvolit na jaro a léto 2023?

17. 04. 2023 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Jarní sezóna je v plném proudu, ta letní se blíží mílovými kroky. Do trendů letošního roku bude patřit bílá kabelka, a to všech tvarů i velikostí. Pojďte si vybrat takovou, která bude skvěle ladit s vaším outfitem a bude vám praktickým společníkem pro různé příležitosti.

Kabelka je jedním z nezbytných doplňků ženského šatníku. Kromě praktické funkce má také magickou moc doladit outfit k dokonalosti. Co ladí s teplým počasím a paprsky slunce víc než právě bílá kabelka?

Jak vybrat a nosit bílou kabelku?


Různých druhů kabelek existuje celá řada. Každou můžete využít pro odlišné příležitosti. Stačí si najít tu správnou parťačku, která vás bude doprovázet, ať už cílem vaší cesty bude pracovní meeting nebo promenáda u moře.

    • Plážová kabelka – Je skvělým společníkem pro každou dovolenou u moře. Větší plážové tašky jsou super praktické, protože do nich schováte celou řadu věcí, bez kterých se pod slunečníkem těžko obejdete. Plážové bílé kabelky bývají také vyrobeny z lehčích materiálů, jako je bavlna nebo len. Často mohou být zdobeny výraznými doplňky v podobě korálků nebo vyšívaných vzorů. Teď už jen stačí sbalit deku, sluneční brýle a opalovací krém a vyrazit vstříc vlnám a plážím s kabelkou na rameni.

Bílá kabelka: Jakou zvolit na jaro a léto 2023?    • Mini kabelka – Ani milovníky menších kabelek nemůžeme ochudit. Mini kabelky vládnou módním trendům. Můžete je nosit přes rameno nebo třeba jako ledvinku. Nepojme sice tolik věcí, jako velká taška, právě proto je ale ideální do města a na večerní procházky, kdy toho zase tolik při ruce nepotřebujete.

    • Kabelka přes rameno – Tašky přes rameno jsou pohodlné i praktické. I tady si můžete vybírat z celé řady tvarů. Populární jsou třeba kabelky ve tvaru košíčku nebo vaku.

    • Shopper bag – Kabelka větší velikosti přes rameno je ideální na pracovní schůzky. Vejde se do ní váš laptop i sešit s poznámkami a ještě do ní schováte kelímek na kávu.


Jak nosit bílou kabelku?


Otázkou také je, jak sladit kabelku se zbytkem outfitu. Bílá kabelka je svěžím doplňkem, který oživí i ten nejpochmurnější outfit. V čem je tedy její kouzlo?

Kombinujte ji s kontrastními barvami. Chcete-li docílit trendy looku, pak snese kombinaci i s barvami, jako je pastelová modrá, růžová, žlutá nebo zelená. Bílá kabelka dodá vašemu outfitu svěžest a eleganci.

Nosit ji ale můžete i k poněkud méně barevným outfitům – a i tady nešlápnete vedle. Pokud preferujete čistý a jednoduchý vzhled a nevýrazné barvy, pak je bílá kabelka doplňkem číslo jedna. Skvěle vypadá v kombinaci s bílými šaty nebo bílými kalhotami. Do skříně ji ale nemusíte schovávat ani v případě černých, hnědých nebo šedých kalhot.

K čemu se ještě hodí bílá kabelka? No přece k džínovině! Ať už vás zláká džínová sukně, šortky, kalhoty, nebo bunda, v kombinaci s bílou kabelkou dostanete moderní outfit, který perfektně zapadne do letního módního stylu.

Na co si dát při výběru kabelky pozor?


Ještě před samotným výběrem zvažte dobře jednotlivé parametry, jako je materiál a velikost. Pro letní období se vyplatí vybírat kabelku z lehčích a prodyšnějších materiálů. Velikost uzpůsobte vašim potřebám a stylu. Zatímco plážové kabelky jsou zpravidla větší, do města využijete spíše odlehčenější modely.

Zvažte také funkčnost kabelky. Pokud máte rádi spoustu úložného prostoru, vybírejte kabelku s odpovídajícími kapsami a úložnými prostory. Ujistěte se, že kabelka splňuje vaše potřeby a je praktická pro denní nošení a specifické události, které máte v plánu.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !