MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Božské dorty od Markéty 30.9. 2013

30. 09. 2013 | Televizní tipy
Uměli byste upéct dort pro kováře, a diabetika k tomu? Vy možná ne, ale pro Markétu to bude v pořadu Božské dorty od Markéty s datem 30.9. 2013 hračka! A že bude dort krásný a bude i skvěle chutnat, o tom nemůže být pochyb!

Božské dorty od Markéty – 30.9. 2013:


Markéta tentokrát navštívila v dílně svého kamaráda Honzu, kováře, u kterého si vyzvedávala dárek pro kamaráda. A protože byla z ukovaného přenosného ohniště opravdu nadšená, bez váhání vyslyšela prosbu o dort se znakem kovářského cechu. Ten jediný vyrobila Markéta z potahové hmoty, ve které je cukr, vše ostatní už bylo doslazeno fruktózovým cukrem, vhodným i pro diabetiky.

Božské dorty od Markéty 30.9. 2013Když Michal, Markétina pravá ruka při pečení dortů, uviděl dvoupatrový čokoládový dort, zdobený čerstvými, v čokoládě okoupanými jahodami, prohlásil jen, že „Za takový dort by se nestyděl ani Héfaistos!“ …a přidal i zajímavost, že Héfaistos, bůh ohně a kovářů, má dílny pod Etnou.

A aby nových nápadů a inspirace nebylo málo, předvedla Markéta v pořadu Božské dorty od Markéty s datem 30.9. 2013  jako obvykle i druhý recept, tentokrát to budou plněné vdolečky s rozinkami. Pokud chcete vědět, čím je naplnila a co bylo na přípravě náplně netradiční, nenechte si ujít Božské dorty od Markéty v pondělí 30.9. 2013 ve 20.15 na Prima love!

Božské dorty od Markéty sledujte opět v pondělí 30.9. 2013 ve 20.15 na Prima love.

Zdroj, foto: Prima love
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Božské dorty od Markéty 30.9. 2013:

Božské dorty od Markéty 30.9. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !