Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam s noži

5. 06. 2009 | Domácnost
Kam s ním? To je otázka, kterou si pokládal už Jan Neruda, když se snažil zbavit staré slámy ze svého slamníku. My se slámy zbavit nechceme, my si chceme udělat pořádek v kuchyni, vše urovnat a dát na své místo. Co když ale některé věci místo nemají? Není nic snazšího, než jim ho udělat! Připadá vám, že nemáte nádobí a příbory už kam dát? Máme pro vás tip. Je jím magnetický držák na nože - praktický, jednoduchý a padnoucí do každé kuchyně. Přesvědčte se sami.

Uklizeno ve vteřině

Pokud už vás nebaví hledat v zásuvce vždy ten nůž, který zrovna potřebujete, pak si pořiďte tohoto nenápadného pomocníka do kuchyně. Díky němu budete mít nože vždy velice rychle uklizeny a zároveň je budete mít okamžitě po ruce, aniž byste je museli někde hledat. Kovová střenka každého nože lehce přilne k magnetu a stejně tak se od něj i oddělí. Střídmý vzhled tohoto držáku nijak nenaruší vzhled vaší kuchyně, naopak ji příjemně oživí. Jak užitečné při vaření, když nevíte co dříve. A pokud jste líní, zpozorněte! Držák snese i to, když na něj odložíte nůž špinavý. Umýt ho můžete až později. Jeho údržba je velice snadná. Stačí ho jen lehce otřít hadříkem a je zase jako nový.

Aby pořád krájely

Kam s nožiVýhodou držáku je, že se nože zbytečně netupí stykem s dalšími předměty v šuplíku a zůstanou tak déle nabroušené. Proto si můžete k tomuto praktickému držáku pořídit i kvalitní elektrický brousek na nože. Práce s ním je nenáročná. Nůž vložíte mezi dvě keramické brusné plochy a stisknete vypínač. Brusná plocha je flexibilní a přizpůsobí se každému noži. Kromě těch zubatých, ty by se tímto způsobem zničily. Ostatní nože však budou po použití elektrického brousku ostré jak před prvním použitím. S elektrickým brouskem bude o vaše nože skvěle postaráno. A když je po nenáročném nabroušení přiložíte na držák, budou se cítit jako v bavlnce.

Bezpečnost nade vše

Máte-li ve své domácnosti děti, vězte, že do zásuvky s příbory se jim sahá lépe než na stěnu nad kuchyňskou linkou. Chraňte je před zraněním. S tímto držákem jim hrozí méně nebezpečí. Stejně tak i vám - nůž uchopíte za držadlo a nemusíte se obávat, že byste se sami pořezali, navíc pokud máte nože čerstvě nabroušené. Tento praktický výrobek do kuchyně se prodává v několika velikostech a je cenově dostupný pro každou domácnost. Nejlevnější z lepenky či plastu se dají sehnat už za zhruba 70Kč. Kvalitnější dřevěné jsou samozřejmě dražší, jejich cena se pohybuje od 250Kč. Dovolit si ho tedy může opravdu každý.

Zdroj: Spotřebiče.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mám magnetickou lištu-a superSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám keramické i obyčejné v dřevěném stojanu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hlavne ich osušiť a potom odkladať
Obrázek uživatelky
profil
taky je máme v dřevěném stojanu a na magnetickém držáku,nezabere tolik místa Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
keramické ma lákajú
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles