8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Minerva – tradiční výstava zdraví a esoteriky

4. 11. 2007 | Výstavy
Hledáte v předvánočním shonu oázu klidu, kde načerpáte nové síly i jedinečnou atmosféru, dozvíte se spoustu zajímavých informací o svém zdraví i duši a ještě stihnete nakoupit pár milých a užitečných dárků pro své blízké?

Pak 7. - 9. prosince 2007 od 10:00 - 18:00 určitě zamiřte do Michnova paláce (součást Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín, Újezd 450/40, Praha 1 ) na Malé Straně na 24. Minervu – tradiční výstavu zdraví a esoteriky.

Oáza klidu v předvánočním shonu


výstava zdraví a esoteriky Pravidelní návštěvníci Minervy dobře vědí, že zde pokaždé naleznou spoustu prověřených, českých i zahraničních odborníků na alternativní medicínu, fytoterapii, astrologii, numerologii, věštecká umění a další obory, vyslechnou spoustu zajímavých přednášek a ještě nakoupí za zvýhodněné ceny produkty zdravé výživy, potravní doplňky, bylinné preparáty, zdravotní pomůcky, léčivé obrazy a kameny, knihy, CD a spoustu dalších věciček pro zdraví i pro radost. To vše samozřejmě bude k dispozici i na 24. pokračování této oblíbené výstavy. Kromě toho si však organizátoři připravili i řadu novinek.

Zajímáte se o možnosti prevence a léčby rakoviny?
Tomuto tématu budou věnovány hned dvě zajímavé přednášky. Na té první pohovoří o nejnovějších vědeckých objevech Prof. MUDr. Zdeněk Dienstbier, DrSc., předseda Ligy proti rakovině (pátek od 15.00). A na té druhé si můžete vyslechnout zajímavé informace terapeuta Martina Kolára o využití léčivých hub nejen v terapii rakoviny, ale i únavového syndromu, alergií či poruch imunity.

Za zmínku určitě stojí i pan Vít Syrový, který se bude zabývat hlavně vztahy mezi chemickým složením pokrmů, jejich barvou, vůní, poměrem živlů a složením naší krve.

výstava zdraví a esoteriky Přednášku o zdravém vánoční mlsání s recepty a ochutnávkou připravuje na pátek ( 16.00) MUDR. Eva Moučková.

Pokud si chcete zpestřit Štědrý večer netradičním věšteckým rituálem, seznamte se na přednášce Markéty Hrbkové-Bidlové s prastarou čínskou metodou I ťing, která se stala inspirací například i pro C. G. Junga.

K Vánocům určitě patří i zpěv – a víte, že dokonce může mít léčivé účinky? Jestli chcete vědět víc, nebo si dokonce na vlastní kůži vyzkoušet léčivé působení zvuku, zajděte si na seminář Karla Kekešiho.

Pokud se vám již omrzela tradiční purpura, můžete se dozvědět řadu zajímavých informacích o kadidlech a vykuřování.

Chybět nebude ani hodinka se známou osobností, výstava obrazů Renaty Valentové vzniklých technikou automatické kresby, výstava léčivých kamenů, či ukázky výroby svíček ze včelího vosku. A potěšit můžete samozřejmě i své chuťové buňky – ať už vegetariánským občerstvením či kozími produkty z ekologického zemědělství.

V průběhu výstavy bude probíhat měření tlaku zdarma. Každý stý návštěvník výstavy bude odměněn dárkem. To všechno a ještě mnoho jiného v příjemné předvánoční atmosféře můžete zažít na Minervě.

V rámci programu jsme zavedli „Hodinku otázek pro milého hosta“.
V sobotu 8. 12. od 12.00 to bude herec MOJMÍR MADĚRIČ, který se narodil v Polešovicích u Uherského Hradiště.
Do masového povědomí diváků se dostal jako moderátor Prima vařečky, dnes pravidelně spolupracuje s redakcí zábavy TV Nova.

Zdroj: www.minervazdravi.com

Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !