Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.05. 2024
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čarodějkou snadno a rychle

16. 01. 2011 | Knižní tipy

(upravená a rozšířená verze magického slabikáře Čarodějka po česku, pro dámy, ale nejen pro ně)

 

Autorka: Jenny Nowak

Nakladatelství: Metafora, spol. s r. o.

Rok vydání: 2010

Vydání první

Počet stran: 289

Doporučená cena: 199,- Kč

 

 

Motto knihy:

„Magie je věda, která učí praktickému využití všech sil, počínaje od nejnižších zákonů přírody až k nejvyšším zákonům ducha.“

(František Bardon, český hermetik a mág, známý také pod pseudonymem  mistr Frabato)

 

 

O knize Čarodějkou snadno a rychle (upravený a rozšířený magický slabikář Čarodějka po česku, pro dámy, ale nejen pro ně) jsem se dozvěděla jednoho dne zcela nečekaně na jisté sociální síti, kde tuto informaci vypustilo jisté knihkupectví, a stejně nečekaně se mi tato kniha ještě týž den dostala do rukou – no řekněte samy, milé dámy, není to symbolické? Já jsem to rozhodně považovala za jakési řízení osudu, nelitovala jsem peněz a knihu jsem zhltla za pár večerů s tím, že je dobré jednotlivé kapitoly v klidu vstřebat.

 

Přiznávám, že by mne tento titul pravděpodobně nezaujal, kdybych se zrovna cítila šťastná a vyrovnaná. Ale osud tomu chtěl jinak, a já i ve svých 42 letech blázním jako malá holka a chci kouzlit a přivolat si zpět milovaného muže. Jistě, pod vlivy problémů s láskou se chytám kdejakého stébla, a tohle stébélko v podobě knihy Čarodějkou snadno a rychle, s nádherně modrou obálkou, je poměrně dost uklidňující. Kniha je psaná velmi čtivě a nápaditě od začátku až do konce. Je rozdělena do kapitol, z nichž se každá zabývá jiným problémem, který se dotýká jak našeho těla, tak i duše. A samozřejmě nechybí ani praktická magie všedního dne. Chcete, aby Váš milý vstoupil do Vašeho snu? Potřebujete víc informací o karmě? Zajímá Vás síla zázračných krystalů nebo kouzelných obrázků? Stačí nahlédnout do správné kapitoly.

 

Skryté a mnohdy pro nás nevysvětlitelné síly fungují, ať už věříme či nevěříme, a ať chceme či nechceme. Proč je tedy nevyužít ve svůj vlastní prospěch? Samozřejmě tu mluvíme jen a jen o tzv. bílé, tedy neškodné, magii.

 

Ale všechno se dá vysvětlit i jinak, aneb jak už napsala Halina Pawlowská kdysi, zoufalé ženy dělají zoufalé činy. A já dodávám – ale dodává jim to sílu.

 

Lenkajitu - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vyzerá zaujímavo
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles