Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Centrum prevence nabízí nově jedinečnou celotělovou screeningovou prohlídku

12. 05. 2022 | Novinky
-Komerční sdělení-

Prevence je naprosto nezbytnou součástí života moderního člověka, který chce mít kontrolu nad svým zdravím. SurGal Clinic díky novému přístroji MRI, výrazně posílila rozsah prováděných preventivních prohlídek.

„Rádi bychom vyzdvihli Centrum prevence s podporou kompletního preventivního onkologického screeningu, který v daném rozsahu provádíme jako jediní v České republice. Naše nemocnice navíc dokáže pomoci i při řešení neonkologických nálezů, klientům se tak i po absolvování preventivní prohlídky dostává komplexní péče.“
doplňuje ředitelka SurGal Clinic JUDr. Jitka Kellnerová.

SurGal ClinicPreventivní onkologický screening je zaměřen na odhalení bezpříznakového onemocnění. Skládá se ze specifických laboratorních odběrů a celotělového scanu magnetickou rezonancí. Vyšetření magnetickou rezonancí je vysoce moderní, neinvazivní celotělové vyšetření bez dávky záření. Laboratorní odběry zahrnují celostní CAE, prostatické PSA, střevní CA-19 a gynekologické 125/15-3 onkomarkery a FOB (okultní krvácení).

Onkologický screening je dále doplněn o vyšetření specialistů - interní lékařství, sportovní lékař, gynekolog, urolog. Výsledkem prohlídky je komplexní vyšetření zdraví klienta, jak po stránce onkologického screeningu, tak po stránce zátěžové, výkonnostní, interní, gynekologické či urologické. Preventivní prohlídka může být dále rozšířena o kolonoskopické vyšetření nebo mamografické vyšetření dle věku a pohlaví klienta.

„Především musím upřesnit, že se jedná o preventivní onkologický screening, který je zaměřen na odhalení bezpříznakového onemocnění, dále je onkologický screening doplněn o kardiovasculární (srdce), cerebrovaskulární (mozkové cévy), diabetologický (cukrovka) a endokrinologický (štítná žláza) screening,“ říká vedoucí lékařka Centra prevence MUDr. Petra Musilová.

„Hlavní vyšetřovací metodou je celotělový scan MRI, naprosto jedinečné vyšetření bez ozáření. Prohlídka dále zahrnuje i vyšetření specialistů – interní lékařství, sportovní lékař, gynekolog, urolog, laboratorní vyšetření a vyšetření na speciálním přístroji InBody. Výsledkem prohlídky je komplexní vyšetření zdraví klienta. Preventivní prohlídka může být na doporučení lékaře dále rozšířena. Jako reakci na aktuální pandemii jsme jako součást prohlídky zavedli i “PostCovid screening”, neboli zjištěni zdravotní kondice po prodělaném onemocněni. Takto sestavenou komplexní prohlídku nabízí SurGal Clinic jako jediné zařízení v ČR takto komplexně.“

SurGal Clinic

A jaký je nejčastější záchyt onemocnění?


„Bohužel ne zřídka je záchyt onkologický, ale právě díky časné diagnostice je naděje na úspěšnou léčbu mnohem vyšší. Objevuje se i neléčená cukrovka, vysoký tlak, cholesterol, srdeční potíže v rámci zátěžové prohlídky. Prostě preventivní prohlídka je komplexní náhled na zdraví pacienta a určitě ji doporučuji,“ říká dále doktorka Musilová.

SurGal Clinic klade důraz na individuální precizní péči a také pohodlí klienta - prohlídka je prováděna v privátních prostorách nemocnice GRAND CLASS. Vše je organizováno recepcí na konkrétní čas bez čekání a hlavně s vysokou úsporou času během jednoho dopoledne!
"Od počátku zahájení provozu Centra prevence máme poměrně vysoké procentu záchytů časných stádií onemocnění, nejen onkologických. Velmi bych podpořila rozhodování každého klienta v absolvování preventivní prohlídky - pro klid svůj, ale i své rodiny." uvádí MUDr. Petra Musilová.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Centrum prevence nabízí nově jedinečnou celotělovou screeningovou prohlídku:

Centrum prevence nabízí nově jedinečnou celotělovou screeningovou prohlídku
Centrum prevence nabízí nově jedinečnou celotělovou screeningovou prohlídku
Centrum prevence nabízí nově jedinečnou celotělovou screeningovou prohlídku
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles