8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černá Esther nahradila Míšu Noskovou

1. 11. 2009 | Úspěšní lidé

Měsíce zbytečné práce a těžká hlava pořadatelů. Tak by se dala stručně popsat páteční situace kolem nového, pěveckého seskupení  4 LaDies. Poté, co tuto formaci narychlo opustila jedna ze zakládajících členek, zpěvačka Míša Nosková, začaly těm ostatním krušné chvilky.


Šárka Vaňková, Leona Černá a Tereza Zelinková musely s omluvou vysvětlovat pořadatelům, proč nemohou na slíbených a mnohdy smluvně zavázaných koncertech vystoupit. Nakonec se ovšem ukázalo, že všechno zlé je pro něco dobré.

skupinaVíce než půl roku připravovaly zpěvačky Vaňková, Černá, Zelinková a Nosková vokální projekt, který nese název 4 LaDies. „Není to pěvecké kvarteto, nebo dívčí kapela. Je to komponované vystoupení, během kterého vystupujeme jednotlivě, v duetech, ale také v propracovaných čtyřhlasech. Navíc máme zajímavou choreografii, se kterou nám pomáhala choreografka Petra Parvoničová“, vysvětluje Leona Černá.

Zdálo se, že si ve všem rozumíme profesně i lidsky, ale záhy se ukázalo, že máme přeci jen jeden slabý článek. Tím byla právě Míša, která paradoxně stála u samotného zrodu myšlenky 4 LaDies“, dodáva Černá.
A co se vlastně stalo? Doslova pár dní před první veřejnou prezentací 4 LaDies dala Nosková zpátečku a od svých souputnic odešla. To se občas v této branži stává, vždy to ale přináší řadu komplikací, obzvlášť, jsou-li již nasmlouvaná vystoupení s pořadateli.

O tom, že se s touto překážkou nakonec děvčata dokázala s přehledem vypořádat, svědčí jejich sobotní vystoupení na soutěži Muž desetiletí v Hronově. Noskovou nadobro nahradila černá zpěvačka Esther Lubadika, která byla ke spolupráci 4 LaDies přizvána a díky které sklidily 4 LaDies svůj první bouřlivý aplaus.


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
......povidala
Kdo koho nahradil a proc...vedi jen ony samy
Obrázek uživatelky
profil
já bych taky řekla, že aby se mohly dělat o někom závěry, je třeba znát i vyjádření té druhé stranySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já někde na netu četla rozhovor s Noskovou, která tvrdila, že ji z tama vyštvaly či co
Obrázek uživatelky
profil
je vidět že i přes to že je Nosková "rychlokvaška" tak není asi ráda v této branži a nebo naopak musí být středem pozornosti za každou cenuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že se vždy najde někdo,kdo zhatí plány ostatním a vůbec mu to nevadí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles