Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České Miss navštívili nemocnici

31. 05. 2008 | Úspěšní lidé
V dopoledních hodinách v úterý 27.5.2008 navštívili vítězky České Miss v čele s Eliškou Bučkovou a obě České vicemiss Hana Svobodová a Elisavet Charalambidu s pořadatelm charitativních akcí Davidem Novotným hradeckou Fakultní nemocnici Dětskou kliniku – oddělení chirurgie a traumatologie.

Hned na prvním pokoji je čekali kluci, kteří uvítali raději podpisy Missek než CD a také žádali o telefonní čísla. Jeden pacient dodal, že by jim poslal sms, když se nyní nudí v nemocnici. „Musíš se spokojit s podpisem, já ti číslo nedám,“ říkala Hana Svobodová, která svého přítele má.

České MissČeské Miss














Největší rozruch se postaral pokoj s malými dětmi, od nich se missky nehnuly, hrály si s dětmi a povídaly jim pohádky. „Já si tě vezmu,“ okomentovala Česká Miss Eliška Bučková malého chlapečka, který v nemocnici ležel s kýlou, skoro si ho odnesla sebou až ji musela zastavit staniční sestra.

Elisavet Charalampidu se svěřila panu primářovi, že nemocnice byl její druhý domov: „Když jsem byla malá, měla jsem pořád zlomenou nohu, ruku, poté operaci s kolenem, jsem takový smolař na úrazy,“ svěřila se Elisavet.

Doprovázel je jako každý rok i pořadatel charitativních akcí David Novotný, je to již několikátá návštěva českých krásek ve fakultní nemocnici. „Jsem moc rád, že České Miss viděli poprvé, jak to chodí v nemocnici a seznámili se s tímto prostředím, rozhodně to však nebyla návštěva poslední,“ dodal Novotný.

České MissČeské Miss














Setkání s Českou Miss se zúčastnil i primář oddělení Mudr. Jaroslav Koudelka, který hovořil o úrazech o prázdninách. „A holky (měl na mysli Missky), žádné skotačení, abyste u nás skončili,“ s úsměvem se obrátil na Elišku Bučkovou.

Holky se na pokojích s Misskami bavily o modelingu. „Až mi vyndají šrouby z nohy, tak budu také modelkou,“ říkala třináctiletá Jana, která konzultovala rady o modelingu s Hanou Svobodovou. „Já se učím i na zkoušky, studuji psychologii a přitom stíhám povinnosti modelky, je opravdu náročné,“ dodala Česká vicemiss Hana Svobodová.


Autor:
David Novotný



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určite boli takí , čo ich to potešilo
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles