Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České národní kolo Miss Princess of the World® 2010

13. 04. 2010 | Novinky

Již jen několik pár dnů zbývá do zahájení castingů pro český národní výběr soutěže Miss Princess of the World® 2010. Stejně jako v ostatních čtyřiačtyřiceti zúčastněných zemích světa se zde mohou pokusit uspět krásné dívky ve věku 16-23 let.


První casting se uskuteční již tento pátek v Brně od 10:00 v hotelu Voroněž. Následovat bude 18. dubna pražský casting v nově otevřeném luxusním The Cristal Clubu (dříve LS members Club). Vybrané dívky z obou castingů postoupí do semifinále, rovněž 18. dubna 2010 v The Cristal Clubu, z nějž vzejde finálová dvanáctka soutěžících českého národního výběru.


missJak je již dobrým zvykem u všech kol této soutěže, hodnotit dívky bude odborná porota, která bývá každoročně složena z významných osobností. Svou účast v porotě brněnského castingu potvrdili  např. známý český hudebník Felix Slováček, italský zpěvák Domenico Martucci nebo český módní návrhář Luděk Hanák. Na pražském castingu pak budou dívky přísným porotcovským okem hodnotit moderátorka Michaela Ochotská, česká módní návrhářka Jiřina Tauchmanová a módní návrhářka z Gruzie, paní Irma Manjgaladze.


A nebudou to dívky mít nijak jednoduché. „Máme jedny z nejtěžších podmínek pro výběry ze všech soutěží Miss. Dívky musí už na castingu prokázat své schopnosti, nestačí být jen hezká a vysoká, je třeba aby dívky měla již připravenou svou volnou disciplínu a čeká na ně také speciální disciplína této soutěže – PC disciplína, při které dívky musí prokázat znalost práce s počítačem.“,prozradil mám prezident soutěže Miss Princess of the World®, pan Ing. Viktor Krča.


O Miss Princess of the World®


MISS PRINCESS OF THE WORLD® (dříve Miss Europe & World-Junior) je světová soutěž krásy s dlouholetou historií, nově pro dívky ve věku 16 – 23 let. Cílem soutěže je sjednotit klání nejnižší ženské věkové kategorie. Zkušenosti z této akce a zájem spolupracujících organizátorů z celého světa ukázaly životaschopnost tohoto projektu. Pestrost disciplín (od zajímavých vystoupení, promenád až po mobilní komunikaci s internetem) v souladu s postupným hostingem finále v různých zemích, vykazuje všechny předpoklady k oslovení mládeže celého světa.


Tato akce není jen kopií soutěží, v nichž rozhodujícími parametry jsou jen míry, výška a váha, hodnotí se i komunikační dovednosti, vtip a přirozený dívčí šarm. Nyní probíhají ve všech zúčastněných zemích národní výběry, neboli národní kola soutěže Miss Princess of the World® 2010, jejichž vítězky pojedou reprezentovat svou republiku na celosvětové finále.


Současně již dnes finišují produkční přípravy světového finále. Na celosvětovém finále reprezentují své země finalistky cca 45 zastoupených zemí z celého světa a součástí je i několikatýdenní soustředění v ČR i v zahraničí. Finalistky mohou těšit na bohatý sportovní i promotion program se zahraničním soustředěním a následným přímým přenosem finálového Galavečera dne 2. října 2010 v TOP HOTEL Praha & Congress Centre ****. Poté čeká vítězky další program v několika zemích světa spojený s promotion plavbou po Středozemním moři a focením kalendáře s charitativním zaměřením.


Foto: ZEFYR.BIZ
Zdroj: Miss Princess world.com

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Prý píši negativně a kritizuji CHŽ, ale takové články snad jsou pod její úroveň, ovšem to je pouze můj osoní názor. Nejvíce mi ovšem vadí, že na takové zbytečnosti jsou sponzoři, ale tam kde by měli přispět, tak tam mají ruce zavřené, neměli by z toho žádnou reklamu.
Obrázek uživatelky
profil
Hlavně, že najdou sponzory!
Obrázek uživatelky
profil
už je přemissováno....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles