8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česku na grilu - 2. díl - 30. 3. 2024

30. 03. 2024 | Televizní tipy
Na další díl pořadu Česku na grilu se můžete těšit už v sobotu 30. 3. 2024. Kdo si vyslouží pochvalu od obávaného kata, kdo bude taktizovat a kdo se projeví jako nejpodlejší záporák? V tomto díle se budou porotci snažit vysvětlit, a Zdeněk svým osobitým způsobem, proč je třeba mít na stole při práci pořádek. Unesli byste vy podobnou kritiku? Dívejte se…

Celý díl začne soubojem o naporcovaná kuřata. Jak Zdeněk podotkne: „Slyšel jsem něco o sdílení, tohle ale asi nebude ten případ.“ A dodá: „Nikdo nemá zapálený gril, ale všichni mají dvanáct kilo kuřete. Co s tím budou dělat?“ A podotkne: „Je vidět, že se zapojují všichni. Jen Lucka a Priky asi nepochopili, že když gril nehoří, nedá se na něm vařit.“

Česku na grilu - 2. díl - 30. 3. 2024„Holky se chystají připravit kuře šmrncnuté orientem, tak to nevím, jestli pro český skauty je to jednoznačně dobrá volba. Jestli bude česká exotika chutnat českejm skautům, to se uvidí,“ pronese u stolu Denisy a Dominiky – a dost je tím znejistí.

„Když to takhle podliješ, bude to silné jak noha u prdele,“ poradí Zdeněk Jeaně s přípravou. Zní to logicky, že?

„Taky jsem si všimnul, že se nám tu po zemi povalují svazky bylinek, a jen bych podotkl, že žádnej dobrej kuchař nevaří na zemi,“ zkritizuje Ritu a Jeanu.

„Oceňuju vaše úsilí, ale ze srdce nenávidím mrdník, kterej máte na tom stole.“ Jak si s takovou kritikou poradí Don a Michal? „Tohle je scheisse extra union, rozumíme si,“ dovysvětlí ještě Zdeněk oběma soutěžícím, co si o jejich stole myslí.

U stolu Jany a Romana to není jiné. „Bordel na stole je bordel v hlavě, Jano. A bordel v hlavě jen málokdy dopadne jako nezapomenutelné jídlo,“ vysvětluje, proč na pořádku trvá.

„To je super – ochutnat, a lžičku vrátit zpátky, to se mi nelíbí tohle…“ zpraží ještě Janu.

„Víš, co říkal hostinskej Palivec ve Švejkovi?“ zeptá se Davida. „Host jako host, třebas Turek, a kuchař se nikdy nesmí nechat unést k tomu, aby si svoje osobní problémy řešil prostřednictvím svého jídla.“ Proč se tak rozohnil a vzpomněl na klasiku?

„Pesto dělejte tak, aby to nebyli pejsek – kočička, ale Radek – Nikola,“ doporučí u dalšího stolu.

„Když už se rozhodneš dělat dvě omáčky, neměly by být nalité takhle vedle sebe. Pak to končí syndromem zahraničního zájezdu, kdy ty lidi si naberou z bufetu na talíř všechno, a pak se divěj, že to každej den stejně chutná,“ ohodnotí šéf plating Dona a Michala.

„My jsme chtěli dvě ty omáčky, a vy jste se nějak rozjeli, je tu ještě někdo od Hujerů?“ optá se u porce Lucky a Prikyho.

„Vidíš to samý, co já, vy jste tu roládu vysušili do bezvědomí,“ ohodnotí jídlo Jirky a Martina. Jak to ponesou?

„No, hele, že by to bylo dobře a bezpečně propečené, se nedá úplně říct,“ prohlásí nad talířem Rity a Jeany. „Kdybyste tohle naservírovaly v restauraci v Americe, vyhrávaly by právníci.“

„Sriracha je pro malý děti jak dělaná. Maminko, mě pálí prdel,“ zamyslí se nad křidélky Dannyho a Daniely. „Ale jo, teď to hraje hezky a myslím, že zítra ráno si to zahraje ještě jednou,“ pochválí dvojici.

„Z dojezdové vzdálenosti na téhle prezentaci nevidím stopy po grilu,“ je nespokojen u talíře Rada a Heleny.

„Když mi tohle přinesete, mám pocit, že jdu do fabriky na noční, kde budu dřít jako blbec. Je toho hodně.“ Tohle Jana s Romanem asi slyšet nechtěli…

Dojde taky na jednu pochvalu. Kdo se jí dočká? Dívejte se a bavte se.

Na další díl pořadu Česku na grilu se můžete těšit už v sobotu 30. 3. 2024.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !