Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny

1. 04. 2021 | Knižní tipy
Název: Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny
Autor: Veronika Ježková, Nikol Francová
Datum vydání: 3 / 2021
Nakladatelství: CPRESS
Formát: 200 x 250 mm
Počet stran: 200
Hmotnost: 0,849
Vazba: vázaná s lam. potahem
Cena: 332 Kč

"Kvítek není nikdy dost! Průvodce s nádhernými fotkami pro všechny domácí pěstitele." Přemýšlíte, jak do svého domova vnést ještě více zeleně? Veronika a Nikol, autorky populárního blogu Kvítka v bytě, se vracejí s dalšími skvělými nápady a postupy, jak svých pár rostlinek nechat přerůst do domácí džungle. Pojďte zjistit, jak se starat o další druhy rostlin, jak je doma množit a jak jim pomoct, když vypadají smutně! S praktickými tipy se tentokrát rozrostete až na balkón a posunete svou zelenou vášeň zas o krůček dál.

Další kvítka v bytě: Ruce od hlínyMůžeme vám poradit, jak v novém bytě pěstovat světlomilnou rostlinu, a přesvědčivě vám namlouvat, že doma můžete mít kvítka bez péče. Žádný takový! Kvítko je živý organismus a v květináči je plně odkázáno pouze na nás. Pokud už teď tušíte, že se vám o ně nebude chtít pečovat, raději si žádné nepořizujte. Pokud jste rozhodnutí, že o ně starat budete, jen ještě nevíte jak, v této knize vás to naučíme.

O autorkách knihy Další kvítka v bytě:

Ruce od hlíny:


Nikol Francová
Nikol je vystudovanou uměleckou keramičkou. Byť se po škole od svého řemesla vzdálila, o několik let později se svou sestřenicí Veronikou založily v Brně květinový a keramický ateliér. Nikol je spoluzakladatelkou značek Kvítek v bytě a KERA ateliér, které působí v brněnském ateliéru. Ten si vybavily pro pěstování pokojových rostlin, ale i jako plnohodnotnou keramickou dílnu. V ateliéru vede kurzy keramiky. S Veronikou napsaly knížky Kvítka v bytě (2019) a Další Kvítka v bytě: ruce od hlíny (2021). Jejich knihy jsou velmi praktické a snaží se člověka pobavit, nikoliv unudit.

Veronika Ježková
Vystudovala mezinárodní vztahy, kterým se ale nikdy aktivně nevěnovala. Nudnou kancelářskou práci pár let po studiích vyměnila za kreativní praxi v oboru pěstování pokojových rostlin. Veronika je spoluzakladatelkou značek Kvítek v bytě a KERA ateliér. Se svou sestřenicí Nikol založily v Brně květinový a keramický ateliér a splnily si tak sen, o kterém si nikdy ani nesnily. Společně napsaly knížky Kvítka v bytě (2019) a Další Kvítka v bytě: ruce od hlíny (2021). Jejich knížky jsou praktické, ale především vtipné. Kde je nuda, ani tchýniny jazyky nerostou!

Tuto knihu Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny:

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny
Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny
Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny
Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny
Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny
Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !