Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dejte sbohem bolavým nohám a sáhněte po teniskách na platformě

1. 07. 2022 | Trendy
-Komerční sdělení-

Nekvalitní boty dávají nohám (ne)pěkně zabrat. Výběr správného páru, který se přizpůsobí každému chodidlu, zas dá zabrat vašim nervům. Co kdyby ale existoval typ obuvi, u které se co do pohodlnosti zkrátka nemůžete mýlit? Objevte kouzlo tenisek na platformě a už nebudete chtít jiné! Máme pro vás 3 tipy.

Tenisky na platformě zvyšují pohodlí a zároveň vám přidají pár centimetrů. Výška platformy se sice může lišit, ale komfort se díky této upravené podešvi posune na zcela novou úroveň. Přidáte-li k tomu speciální technologie, můžete zapomenout na bolavé klouby. Platforma zastane funkci zdravotních bot a navíc vypadá prostě úžasně. Přesvědčte se sami!

Minimalistické tenisky na platformě s maximálním komfortem


Přesně tak bychom mohli popsat tyhle tenisky z Rieker-eshop.cz. Odráží se v nich prvky moderních trendů, ale nechybí ani praktické stránky v podobě elegantního zipu. Komfort tak pocítíte už při samotném nazouvání, které nemůže být snadnější. Tenisky na platformě v takovém designu si budou matky a dcery navzájem závidět. Rieker ale sluší oběma!

Tenisky na platformě

Tenisky na platformě nedáte z ruky. Nebo spíše z nohou?


Jemné barevné odstíny vám zajistí unikátní možnost zkombinovat tuhle obuv na platformě takřka s čímkoliv. Fantazii se meze nekladou. Nejdůležitější je, že při každém kroku dopřejete svým nohám ten nejvyšší komfort. Vystoupit z komfortní zóny tak můžete spíš prostřednictvím vašeho outfitu.

Když je černá barvou radosti


Pohodlí přece nemůže přinášet nic jiného než radost. Jedinečný vzor těchto dámských bot s platformou vás oslní, podešev zas dodá pocit jako v bavlnce. Na vás už zbývá pouze vymyslet, kam s touhle značkovou obuví vyrazíte. Boty Remonte pochází z dílny značky Rieker a díky svému prémiovému zpracování dodávají zážitek z každého kroku.

Tenisky na platformě
Černé tenisky s platformou budou decentním doplněním vašeho každodenního outfitu.

Platforma těchto dámských tenisek v sobě skrývá další klenot – unikátní stélku z paměťové pěny. Ta změkčuje došlap a navíc se přizpůsobí každé noze. Bolavé klouby nebo dokonce páteř tak dostanou pořádnou dávku úlevy. I po delší době v botách pocítíte jenom radost z každé cesty do práce či procházky.

Nohy jako na obláčku


Tenisky na platformě v bílém provedení evokují opravdu ten nejvyšší komfort. V deštivém počasí sice nejsou oproti černým teniskám natolik praktické, ale během teplých měsíců budou vaší první volbou. Jejich neutrální vzhled navíc umožňuje sáhnout také po formálnějším outfitu. Na příjemné posezení na terásce u narozeninové večeře jsou bílé boty skvělým doprovodem.

Tenisky na platformě
Bílé tenisky na platformě se hodí k šatům, delší sukni, ale i ke kalhotám.

Kdo by nechtěl mít i po celodenním výletu nožky jako v pokojíčku? A přitom stačí svůj botník obohatit o jeden pár - třeba právě o bílé tenisky na platformě. Budou vám slušet, uvidíte sami. A hlavně ucítíte to pohodlí. Vyberte si svůj nový pár na Rieker-eshop.cz a vplujte do světa ultimátního komfortu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík---Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles