Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děkujeme, že jste přišli - nová audiokniha Zdeňka Trošky

20. 10. 2023 | Novinky
Večer plný smíchu s legendou české filmové komedie Zdeňkem Troškou a scenáristou Markem Kališem.

S úsměvem jde všechno líp! A jméno režiséra Zdeňka Trošky je vždy zárukou dobré zábavy. Legenda české filmové komedie Zdeněk Troška a scenárista Marek Kališ přinášejí v nové audioknize večer naplněný smíchem, dobrým humorem a nezapomenutelnými historkami. Záznam představení nabízí posluchačům jedinečnou příležitost vychutnat si veselé příběhy a vzpomínky, které Zdeněk Troška nasbíral během své dlouholeté kariéry.

Zdeněk Troška je oblíbeným vypravěčem vtipných příběhů, kterými baví nejen diváky a posluchače televizních či rozhlasových programů, ale i návštěvníky besed a zábavných pořadů po celé republice. Na nové nahrávce „Děkujeme, že jste přišli“ se podělí o historky z natáčení svých úspěšných filmů, ale také z cest po světě a z rodných Hoštic. Posluchači tak budou svědky unikátního pohledu do života tohoto známého tvůrce a jeho nekonečného smyslu pro humor.

Zdeněk Troška„Podle mé zkušenosti posluchači hodně reagují na spolupráci s babkami, na zážitky s Helenkou Růžičkovou nebo na můj smrtelný souboj s matikou, fyzikou, chemií a děsivou sci-fi geometrií! Každý na něco jiného. Ale ať je to cokoliv, hlavně, že se pobaví a zasmějí, protože úsměv je ten nejkrásnější dar,“ glosuje režisér Troška, která historka bude nejoblíbenější.

Režisérův spolupracovník a scenárista Marek Kališ přispěl příběhy ze společné práce. Živé vystoupení obou tvůrců přináší smích a dobrou náladu, kterou posluchači mohou zažít díky tomuto zvukovému záznamu z pohodlí domova nebo na cestách.

Audiokniha vychází na CD-MP3 a digitálně s celkovou délkou hodinu a dvacet čtyři minut.



Zdroj, foto: Supraphon


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Děkujeme, že jste přišli - nová audiokniha Zdeňka Trošky:

Děkujeme, že jste přišli - nová audiokniha Zdeňka Trošky
Děkujeme, že jste přišli - nová audiokniha Zdeňka Trošky
Děkujeme, že jste přišli - nová audiokniha Zdeňka Trošky
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles