Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Denim nikdy nevyjde z módy!

6. 05. 2023 | Trendy

Oblečte se do něj

od hlavy až k patě.


Říká se, že módní průmysl a trendy jsou cyklické, ale kdybychom měli vyzdvihnout jeden, nesmrtelný druh, je to jednoznačně džínovina. Denim v letošní sezóně dokonce přebírá pomyslné žezlo od osobitého stylu Y2K, který v minulých letech ovládal šatníky. Jedním z důvodů, proč se nadchnout pro denim v roce 2023 je ten, že tento materiál bude začleněn do více prvků oblečení, než jen v podobě kalhot.

denimKALHOTY


Long and loose
Pokud máte v oblibě upnuté, tzv. slim fit džíny, pak letos budete muset vyměnit šatník, alespoň co se kalhot týká. V módě jsou nyní především dlouhé a volné džíny. Klíčem pro nošení tohoto trendového střihu je zaměřit se na vaše proporce. Například rozhodnete-li se pro džíny s nízkým pasem, zvolte k nim tílko nebo lehký rolák a doplňte výraznými šperky. Nebojte se sáhnout po různých odstínech klasické modré džínoviny nebo zvolte kalhoty v černé, šedé nebo zelené barvě.


kalhoty - denim











Dvoubarevný denim

Máte raději tmavou nebo světlou džínovinu? Nyní si nemusíte vybírat! Dvoubarevné džíny jsou jedním ze zajímavých džínových trendů, které se budou objevovat všude kolem vás. Tzv. colorblocking zvýrazní siluety nohou a tak budou vypadat delší.

dvoubarevný Denim










Classic Canadian Tux

Připadá vám, že módní trendy občas připomínají teenagerské šatníky vašich tatínků? Dokazují to oversize tenisky, robustní sandály, které nosíte s dlouhými ponožkami a nyní takzvaný kanadský smoking neboli double denim. “e to jednoduchý koncept - džínová bunda nebo klidně i košile, která se nosí k džínám. Taková kombinace je všestranná a pokud k ní sladíte například kotníkové boty na podpatku a koženkovou kabelku, budete za hvězdu, která sleduje nejnovější trendy.

Denim









Overaly

Další historický návrat představují overaly a lacláče z džínoviny nebo z úpletu s džínovým vzhledem. Lacláče s dlouhými nohavicemi můžete obléct v jakémkoliv počasí. Při oteplení stačí vyměnit kotníkové boty za robustní sandále a svetr za crop top. U některých prodejců dokonce seženete denimové spodní prádlo, jako například bandeau podprsenku. Trend neurčuje, zda frčí dlouhé či krátké nohavice. Oblečte si proto overal podle aktuálního počasí a nebo vrstvěte.


Denim - overaly












Bílá džínovina

Jaro do šatníků vnáší pestré palety barev. Módní návrháři ale letos chtějí vidět bílou a to v podobě denimových kousků. Krása bílého oblečení spočívá v tom, že k němu můžete ladit zbylé oblečení a doplňky nejrůznějších barev. Doporučujeme kombinaci s černými botami a výrazným topem.

Denim










Zdroj, foto: Bezva Sport



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !