Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Desetibojař zahradníkem

25. 08. 2021 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Pár dní před oficiálním zahájením olympijských her matadoři českého atletického nebe, Tomáš Dvořák a Tomáš Janků zavítali do butiku OMEGA, kde byla představena nová limitovaná kolekce olympijských modelů hodinek OMEGA.

Značka OMEGA je oficiální časomíra Olympijských her již od roku 1932, proto volba kmotrů slavnostního odhalení limitované edice švýcarských hodinek nebyla náhodná.

Tomáš Dvořák, trojnásobný mistr světa a bronzový medailista z olympiády v Atlantě, si na akci vzal i svůj osobní klenot, olympijskou medaili, kterou získal v roce 1996 i v tehdejším národním rekordu.
Tomáš Dvořák a Tomáš Janků
Při té příležitosti jsme se dozvěděli, že se Tomáš Dvořák v současnosti od sportu odklonil. Držitel 33 medailí z českých mistrovství, 4 evropských a 5 světových medailí teď drží v rukou převážně zahradnické náčiní. Bývalý šéftrenér Českého atletického svazu se totiž nyní věnuje realizacemi zahrad.

Druhý z kmotrů, Tomáš Janků, vicemistr Evropy, vítěz světového poháru, finalista olympiády v Pekingu a bývalý ředitel Českého atletického svazu se také pochlubil novým koníčkem. Motorkami. Nyní si rozšiřuje řidičský průkaz na motorku a zvažuje koupi pořádné rychlé mašiny značky BMW.
butik OMEGA




















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Desetibojař zahradníkem:

Desetibojař zahradníkem
Desetibojař zahradníkem
Desetibojař zahradníkem
Desetibojař zahradníkem
Desetibojař zahradníkem
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !