Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy

19. 08. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Krásnou a útulnou terasu, na které budete v teplých dnech s radostí trávit volný čas s rodinou a přáteli, si můžete pořídit také online! Inspirací vám mohou být dvě moderní terasy, které jejich majitelé se vším potřebným pořídili z pohodlí svého domova. Jedna venkovní terasa má design zkorodované mědi, modro-zelená barva dlaždic z dálky připomíná azurově modré moře. Druhou terasu zkrášluje venkovní dlažba imitující dřevo, která je i na dotek svou strukturou nerozeznatelná od pravé dřevěné podlahy. Oba majitelé zvolili na své terasy dlažbu o tloušťce 2cm položenou na terče. Oceňují, že pokládka na terče jim přinesla mnoho výhod. Jakých? A jak byli spokojeni s nákupem online?

2 cm dlažby na terasy se vyrábějí špičkovými digitálními technologiemi. Keramické imitace kamene, mramoru, kovu či dřeva odpovídají nejmodernějším trendům v exteriérovém designu.  U společnosti M.B.KERAMIKA, která je jedním z největších specialistů na dlažby na terasy v Česku, si to nejlepší řešení pro vaši terasu můžete vybrat také online! Dostane se vám stejné péče a pomoci při výběru jako majitelce terasy, kterou na stránkách firmy okouzlila venkovní 2cm dlažba v imitaci zkorodované mědi a modro-zelené barvě. Dlažba se jmenuje Zinc a má rozměr 50x100 cm.
realizace terasy
„Když jsem sháněla dlažbu na terasu, neměla jsem jasnou představu o tom, jak by měla vypadat. Chtěla jsem prostě něco zajímavého a hezkého, co mi hned padne do oka. Po objevení dlažby Zinc jsem ihned věděla, že právě tato keramická imitace se stane ozdobou naší terasy,“ popsala zákaznice. Nejdříve zkusila napsat na online chat firmy s dotazem na cenu podlahy. Jak uvedla, příjemně ji překvapilo, že se jí online specialistka ihned začala věnovat a výběr byl rychlý a snadný.
MB KERAMIKA
Majitelka obdržela spoustu další inspirace pro terasy - detailní fotografie a videa dlažby. Specialistka postupně vytvořila cenovou nabídku, doporučila vhodné terče a spočítala, kolik jich bude zákaznice potřebovat. Vysvětlila také, jak se 2cm dlaždice dají řezat. Na závěr bylo samozřejmostí zajištění dopravy venkovní dlažby k zákaznici domů.  Zájemce může firmu požádat také o zaslání vzorků dlažby, aby se mohl utvrdit ve výběru.
MB KERAMIKA
„Paní specialistka byla velmi vstřícná, zanedlouho po oslovení na chatu jsme již mohli dlažbu pokládat. Komunikace probíhala také přes e-mail a telefon. Některé terče jsme pak ještě měnili za jiné, ale ve všem nám vyšli vstříc,“ zhodnotila nákup venkovní dlažby online majitelka terasy. Více o této realizaci se dočtete v článku Terasa v dekoru mědi.

Stejnou pozitivní zkušenosti má s online poradenstvím a výběrem také další zákazník M.B.KERAMIKY, kterého na webu firmy doslova oslnily venkovní dlažby v imitaci dřeva, které jsou na pohled i na dotek nerozeznatelné od pravých dřevěných podlah. Zákazník si pro svou terasu vybral dlažbu s názvem Natura Wood, která má rozměr 60x60 cm.
terasy
„Z naší strany vznikl menší problém, když bylo zapotřebí o něco vyšší stavitelné terče, než jsme původně plánovali. Stačil jeden telefonát, cenová nabídka byla dopočítána a vše bylo vyřízeno. Online specialistka ochotně napočítala potřebné množství dlaždic a stavitelných terčů na daný rozměr plánované terasy,“ popsal majitel terasy v dekoru dřeva. Více o této realizaci se dočtete v článku Terasa v dřevěném designu.

Majitel původně uvažoval o tom, že na zahradu pořídí dřevěnou podlahu nebo WPC desky. Proč nakonec upřednostnil mrazuvzdornou dlažbu z keramiky? „Pro venkovní dlažbu jsme se s manželkou rozhodli zejména z důvodu praktičnosti. O podlahy z pravého dřeva je třeba více pečovat, o dlažbu nikoliv, imitace je snadno omyvatelná. WPC desky zase nemají takovou trvanlivost jako keramické dlažby,“ vysvětlil.
terasy
2 cm keramická dlažba se na terče pokládá na pevný podklad, jako například betonový nebo zhutněný štěrkový. Jak majitelka terasy v dekoru mědi, tak majitel terasy v designu dřeva si pochvalují, že pokládka na terče přináší v exteriéru spoustu výhod. „Dlažbu jsme nechali položit na terče kvůli jednoduché montáži a také pro možnost případné výměny dlaždic. Pod dlažbu jsme šikovně schovali trubky pro odtok dešťové vody ze střechy pergoly,“ uvedl majitel zahrady v dekoru dřeva.

V případě potřeby je možné jednotlivé 2cm dlaždice nadzvednout a provést opravu anebo dodatečnou montáž.
montáž terasy




















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy:

Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice