Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy

19. 08. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Krásnou a útulnou terasu, na které budete v teplých dnech s radostí trávit volný čas s rodinou a přáteli, si můžete pořídit také online! Inspirací vám mohou být dvě moderní terasy, které jejich majitelé se vším potřebným pořídili z pohodlí svého domova. Jedna venkovní terasa má design zkorodované mědi, modro-zelená barva dlaždic z dálky připomíná azurově modré moře. Druhou terasu zkrášluje venkovní dlažba imitující dřevo, která je i na dotek svou strukturou nerozeznatelná od pravé dřevěné podlahy. Oba majitelé zvolili na své terasy dlažbu o tloušťce 2cm položenou na terče. Oceňují, že pokládka na terče jim přinesla mnoho výhod. Jakých? A jak byli spokojeni s nákupem online?

2 cm dlažby na terasy se vyrábějí špičkovými digitálními technologiemi. Keramické imitace kamene, mramoru, kovu či dřeva odpovídají nejmodernějším trendům v exteriérovém designu.  U společnosti M.B.KERAMIKA, která je jedním z největších specialistů na dlažby na terasy v Česku, si to nejlepší řešení pro vaši terasu můžete vybrat také online! Dostane se vám stejné péče a pomoci při výběru jako majitelce terasy, kterou na stránkách firmy okouzlila venkovní 2cm dlažba v imitaci zkorodované mědi a modro-zelené barvě. Dlažba se jmenuje Zinc a má rozměr 50x100 cm.
realizace terasy
„Když jsem sháněla dlažbu na terasu, neměla jsem jasnou představu o tom, jak by měla vypadat. Chtěla jsem prostě něco zajímavého a hezkého, co mi hned padne do oka. Po objevení dlažby Zinc jsem ihned věděla, že právě tato keramická imitace se stane ozdobou naší terasy,“ popsala zákaznice. Nejdříve zkusila napsat na online chat firmy s dotazem na cenu podlahy. Jak uvedla, příjemně ji překvapilo, že se jí online specialistka ihned začala věnovat a výběr byl rychlý a snadný.
MB KERAMIKA
Majitelka obdržela spoustu další inspirace pro terasy - detailní fotografie a videa dlažby. Specialistka postupně vytvořila cenovou nabídku, doporučila vhodné terče a spočítala, kolik jich bude zákaznice potřebovat. Vysvětlila také, jak se 2cm dlaždice dají řezat. Na závěr bylo samozřejmostí zajištění dopravy venkovní dlažby k zákaznici domů.  Zájemce může firmu požádat také o zaslání vzorků dlažby, aby se mohl utvrdit ve výběru.
MB KERAMIKA
„Paní specialistka byla velmi vstřícná, zanedlouho po oslovení na chatu jsme již mohli dlažbu pokládat. Komunikace probíhala také přes e-mail a telefon. Některé terče jsme pak ještě měnili za jiné, ale ve všem nám vyšli vstříc,“ zhodnotila nákup venkovní dlažby online majitelka terasy. Více o této realizaci se dočtete v článku Terasa v dekoru mědi.

Stejnou pozitivní zkušenosti má s online poradenstvím a výběrem také další zákazník M.B.KERAMIKY, kterého na webu firmy doslova oslnily venkovní dlažby v imitaci dřeva, které jsou na pohled i na dotek nerozeznatelné od pravých dřevěných podlah. Zákazník si pro svou terasu vybral dlažbu s názvem Natura Wood, která má rozměr 60x60 cm.
terasy
„Z naší strany vznikl menší problém, když bylo zapotřebí o něco vyšší stavitelné terče, než jsme původně plánovali. Stačil jeden telefonát, cenová nabídka byla dopočítána a vše bylo vyřízeno. Online specialistka ochotně napočítala potřebné množství dlaždic a stavitelných terčů na daný rozměr plánované terasy,“ popsal majitel terasy v dekoru dřeva. Více o této realizaci se dočtete v článku Terasa v dřevěném designu.

Majitel původně uvažoval o tom, že na zahradu pořídí dřevěnou podlahu nebo WPC desky. Proč nakonec upřednostnil mrazuvzdornou dlažbu z keramiky? „Pro venkovní dlažbu jsme se s manželkou rozhodli zejména z důvodu praktičnosti. O podlahy z pravého dřeva je třeba více pečovat, o dlažbu nikoliv, imitace je snadno omyvatelná. WPC desky zase nemají takovou trvanlivost jako keramické dlažby,“ vysvětlil.
terasy
2 cm keramická dlažba se na terče pokládá na pevný podklad, jako například betonový nebo zhutněný štěrkový. Jak majitelka terasy v dekoru mědi, tak majitel terasy v designu dřeva si pochvalují, že pokládka na terče přináší v exteriéru spoustu výhod. „Dlažbu jsme nechali položit na terče kvůli jednoduché montáži a také pro možnost případné výměny dlaždic. Pod dlažbu jsme šikovně schovali trubky pro odtok dešťové vody ze střechy pergoly,“ uvedl majitel zahrady v dekoru dřeva.

V případě potřeby je možné jednotlivé 2cm dlaždice nadzvednout a provést opravu anebo dodatečnou montáž.
montáž terasy




















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy:

Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
Design dřeva i mědi: Navštivte dvě supermoderní terasy
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles