Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do pořádku - 26.5. 2023

26. 05. 2023 | Televizní tipy
Proměna domovů, jaká tu ještě nebyla. Průměrná rodina má doma kolem šedesáti tisíc předmětů, většinu z nich ale používá výjimečně nebo vůbec. Experti na pořádek to vezmou zgruntu. Nechají vám všechny věci vynést před dům, roztřídí je a zorganizují znovu tak, aby se všem obyvatelům domácnosti lépe bydlelo a dýchalo. Pořádek v domě totiž znamená i pořádek v duši. Pořadem provází ostřílená moderátorka Adéla Gondíková. Dívejte se na Primě už v pátek 26. května ve 22.05.

České domácnosti trápí nepořádek a chaos. Důvodem je přebytek věcí, které komplikují život a překáží rodinné pohodě. Někdo se za nepořádek v domácnosti stydí, někdo si díky tomu doma nepřipadá doma, další může přemýšlet nad změnou, ale neví, kde a jak začít. „Vlastníme spoustu věcí, některé pro radost, jiné nám snižují kvalitu života. A s těmi je třeba něco udělat,“ vysvětluje moderátorka pořadu Adéla Gondíková.

Do pořádku - 26.5. 2023Tentokrát se bude uklízet byt na pražských Vinohradech. Přímo v srdci Prahy. U rodiny, kterou tvoří táta a syn. Michal a Michal Neuralovi. A potřebují pomoci s tím, jak veskrze chlapskou domácnost uspořádat. Ocitneme se v místnosti, kterou výstižně definuje Bára: „Tohle je nejspíš obývák, kuchyň, ložnice, zkrátka všechno dohromady. A to není dobrý začátek. Navíc když je ložnice spojená i s ložnicí pro psa.“ Kromě toho bude objevena v této místnosti noha někoho, evidentně hračka pro pejska, která ale moc reprezentativní není. U Michala staršího bude objeveno spousta pokladů. Jak dopadne návštěva království Michala mladšího?

„Věci do školy, špína v koupelně, bordel pod postelí a paradoxně hodně volného nevyužitého místa, s tím něco uděláme, „komentuje prohlídku Adéla Gondíková. „Těším se na pořádek, na to, že to bude doma hezký. Když někdo rozhodne, věci vyhodit, bude to jednodušší,“ komentuje celou akci Michal mladší. To se hezky řekne, ale zbavit se během jediného dne padesáti procent věcí? Darovat, recyklovat, nebo vyhodit? A co se vrátí zpět do bytu? Dívejte se….

Mladší Michal chce ukázat tátovi, že pozitivní změna je možná. „Žijeme dva samostatné životy. Táta ve vedlejším pokoji, já tady. Všechno to začalo rozvodem a moc bych chtěl ukázat, že to taky umíme mít doma pěkný, jako to mají ostatní. Třeba i jíme každý sám. A hlavně, já do kuchyně nechodím, protože se mi tam nelíbí ta špína.“ Spolu s nepořádkem v bytě se v tomto případě bude rovnat i nepořádek v životě. Michal mladší je přesvědčený, že tahle změna napomůže tátovi vrátit se zpátky do života. A má pravdu, kdo je obklopen pořádkem, má pořádek také v duši. Tak pojďme na to.

Lifehack: Víte, kam patří cedulka na napínacím prostěradle? Do pravého dolního rohu matrace. Pak vám prostěradlo vždy pokryje celou matraci a nebudete se mořit s tím, že na některých místech nevyšlo!

Během jednoho dílu tvůrci diváky seznámí s rodinou i odborníky – tedy experty na opravy, domácí práce, úklid i organizaci, všechny věci budou vyklizeny, roztříděny a darovány, bez milosti vyhozeny, případně ponechány. Experti zároveň pracují na tom, aby se rodina vrátila do lepšího bydlení. Na konci každého dílu se tak doopravdy stane. Reality show s prvky psychologického rozboru, přestavby a spousty tipů pro diváka je tady. Dívejte se na to, jak si svůj život uspořádají jiní, a přemýšlejte. Kolik úprav potřebujete pro pohodlnější bydlení vy?

Dívejte se na Primě už v pátek 26.5. 2023 ve 22.00


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !