Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech

25. 09. 2016 | Televizní tipy
Miroslav Donutil coby špičkový chirurg v novém premiérovém dílu oblíbeného seriálu Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech opět bravurně řeší zdravotní případy jako obvodní lékař v podhorském městečku v Beskydech. Se svou svéráznou povahou ale přesto stále naráží na další nečekané a často i úsměvné situace.
 
K Martinově překvapení se zpráva o zasnoubení s Lídou v Protějově šíří rychlostí blesku, i když to nebylo vůbec v plánu. Naštěstí jsou tu vždycky pacienti, kteří Martina přivedou na jiné myšlenky – jako třeba paní Bety, která nereaguje na předepsané léky, jak by měla, což zaskočí i ostříleného profesionála Martinova formátu. Irena si přiznala problém s gamblerstvím a za podpory Martina i ostatních začíná navštěvovat skupinové terapie lidí s podobnou diagnózou.

Doktor Martin 2 - Tajemný dům v BeskydechMezitím se v restauraci stupňuje nevraživost mezi Milošem a Michalem v seriálu Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech, což dělá vrásky na čele hlavně Antonínovi, obzvlášť ve chvíli, kdy Miloš přijde s velmi závažným obviněním, ve kterém figuruje právě Michal. Do toho se začínají v městečku množit případy nebezpečného dráždivého kašle, s nímž si Martin dlouhou dobu neví rady. Ukazuje se, že celá záležitost bude komplikovanější, než si Martin myslel, a že v ní nějakou roli hraje i podivínská sestra paní Bety, dominantní Jana, která drží nad svou sestrou pevnou ruku. Klíč k celé záhadě pak Martin překvapivě odhalí ve sklepě ve společném domě obou sester.

V seriálu Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech dále hrají: J. Čvančarová, N. Lichý, G. Marcinková, J. Štěpánková, R. Mikluš, T. Měcháček, V. Kotek, J. Synková, J. Pokorná a další. Scénář T. Končinský a Š. Titka. Kamera M. Holman. Režie P. Zahrádka.

Seriál Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech můžete sledovat 25. 9. 2016 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Martin Popelář


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech:

Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles