Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech

25. 09. 2016 | Televizní tipy
Miroslav Donutil coby špičkový chirurg v novém premiérovém dílu oblíbeného seriálu Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech opět bravurně řeší zdravotní případy jako obvodní lékař v podhorském městečku v Beskydech. Se svou svéráznou povahou ale přesto stále naráží na další nečekané a často i úsměvné situace.
 
K Martinově překvapení se zpráva o zasnoubení s Lídou v Protějově šíří rychlostí blesku, i když to nebylo vůbec v plánu. Naštěstí jsou tu vždycky pacienti, kteří Martina přivedou na jiné myšlenky – jako třeba paní Bety, která nereaguje na předepsané léky, jak by měla, což zaskočí i ostříleného profesionála Martinova formátu. Irena si přiznala problém s gamblerstvím a za podpory Martina i ostatních začíná navštěvovat skupinové terapie lidí s podobnou diagnózou.

Doktor Martin 2 - Tajemný dům v BeskydechMezitím se v restauraci stupňuje nevraživost mezi Milošem a Michalem v seriálu Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech, což dělá vrásky na čele hlavně Antonínovi, obzvlášť ve chvíli, kdy Miloš přijde s velmi závažným obviněním, ve kterém figuruje právě Michal. Do toho se začínají v městečku množit případy nebezpečného dráždivého kašle, s nímž si Martin dlouhou dobu neví rady. Ukazuje se, že celá záležitost bude komplikovanější, než si Martin myslel, a že v ní nějakou roli hraje i podivínská sestra paní Bety, dominantní Jana, která drží nad svou sestrou pevnou ruku. Klíč k celé záhadě pak Martin překvapivě odhalí ve sklepě ve společném domě obou sester.

V seriálu Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech dále hrají: J. Čvančarová, N. Lichý, G. Marcinková, J. Štěpánková, R. Mikluš, T. Měcháček, V. Kotek, J. Synková, J. Pokorná a další. Scénář T. Končinský a Š. Titka. Kamera M. Holman. Režie P. Zahrádka.

Seriál Doktor Martin 2 - Tajemný dům v Beskydech můžete sledovat 25. 9. 2016 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Martin Popelář


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech:

Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
Doktor Martin - Tajemný dům v Beskydech
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles