Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Duety …když hvězdy zpívají – live již od soboty 31. října!

31. 10. 2009 | Televizní tipy

Velkolepá pěvecká show Duety …když hvězdy zpívají začíná již 31. října prvním přímým přenosem na ČT1 od 20:00 hodin. Následovat bude každou sobotu, s výjimkou 14. 11. – diváci Duety uvidí v neděli 15. 11. na ČT1 od 20:00 hodin a Duety – Rozhodnutí pak od 21:20 hodin.

 

Exkluzivní pohled do zákulisí pěvecké show přinese pořad Duety ...kolem dokola, vždy na ČT1 od 18:40 hodin, poprvé v neděli 1. 11. a v následujících týdnech denně, kromě soboty a úterý 17. listopadu, s výjimkou soboty 14. 11.

 

Do soutěže vstupuje osm profesionálních zpěváků, kteří tvoří dvojice s osmi celebritami: Petra Janů a Vojtěch Bernatský, Jitka Zelenková a Jaromír Nosek, Petr Kolář a Simona Postlerová, Petr Kotvald a Zuzana Jandová, Radka Fišarová a Pavel Zedníček, Marcela Březinová a Daniel Rous, Tomáš Trapl a Jana Boušková, Kamil Střihavka a Ester Janečková. Všech osm párů musí nastudovat klasické duety z předem známých žánrů, kterými jsou rock, pop, muzikál, soul, balada, rokenrol, country/folk a swing.

 

Soutěžní páry předvedou každý týden jeden duet z předem daných žánrů a od šestého pokračování soutěže zpívají po dvou duetech. V sedmém díle předvedou jako druhý duet píseň/ hit profesionálního zpěváka z dané dvojice. Všechny písně zpívají živě za doprovodu Moondance Orchestra pod vedením Martina Kumžáka.

 

Hodnocení párů bude rozděleno mezi porotu ve složení Michael Prostějovský, Ota Balage, Linda Finková, Lubomír Brabec, a diváky u televizorů, aby se nedal předvídat konečný výsledek. Porota musí hodnotit kvalitu pěveckých výkonů nestranně a z profesionálního hlediska. Po pěveckém vystoupení páru každý porotce zveřejní své hodnocení. Toto číselné hodnocení se bude pohybovat v rozmezí od 1 do 10 bodů. Výsledky porotci vždy ukáží na tabulce. Maximální počet bodů, které může porota udělit, je 40, protože jsou v ní čtyři členové. Diváci ovšem mohou posuzovat výkon jednotlivých párů podle zcela jiných hledisek, a tedy úplně změnit pořadí, které svým hodnocením určí porotci. Pár s nejnižším dosaženým hodnocením bude (s výjimkou prvního týdne) na konci každého pořadu vyřazen ze soutěže. Vítězný pár bude korunován v posledním finálovém kole 19. prosince jako Král a Královna duetů a získá vítěznou trofej.

 

Přímými přenosy z barrandovského ateliéru č. 6 budou provázet Tereza Kostková a Aleš Háma, kteří budou v pondělí 2. 11. 14:00 hosty chatu ČT. Své dotazy jim mohou návštěvníci webu ČT pokládat na www.ceskatelevize.cz/chat

 

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
na duet musí človek vyzriet
Obrázek uživatelky
profil
já raději koukla na normální rodinku a myslím že jsem udělala dobřeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pohodička, Terezu Kostkovou mám ráda, Aleše Hámu taky. A musím říct, že všichni i pěkně zpívali. Určitě se příště podívám taky. Byť je to pro někoho plytká zábava, mě se to líbí.
Obrázek uživatelky
profil
zvítězily v dilema nova - čt1 a vůbec nelituji. Odpočinková hodinka a půl bez střílení, zabíjení atd. už se těším na další díl.
Obrázek uživatelky
profil
to špatný, ale Start Dance bylo hezčí. Asi to sledovat nebudu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles