8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Experiment s láskou

15. 10. 2023 | Knižní tipy
Název: Experiment s láskou
Autor: Christina Laurenová
Překladatel: Tereza Suchá
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 6.9.2023
Formát: 130 x 200 mm
Vazba: pevná s přebalem
Počet stran: 407
Cena: 318 Kč

Dá se najít láska v reality show? Felicity „Fizzy“ Chenová neví, jak dál. Vybudovala si skvělou kariéru jako zbožňovaná autorka románů a na kontě má nespočet bestsellerů. Ale když je požádána, aby přednesla projev k zahájení školního roku, najednou si uvědomí, že se sama neřídí tím, co káže.


Experiment s láskouFizzy nikdy nebyla opravdu zamilovaná. Chtíč? To ano. Ale takový ten pocit, který vás pohltí, kdy se vám podlomí kolena a nemůžete myslet na nic a nikoho jiného? Kdepak. Kde nic, tu nic. Co se stane, když optimismus, který celou svou kariéru ve čtenářích povzbuzovala, dostane falešný nádech?

Connor Prince je dokumentarista a svobodný otec, který miluje svou práci z velké části proto, že mu umožňuje žít poblíž dceřina bydliště. Jeho šéf však prahne hlavně po zisku, a tak mu nařídí natočit televizní reality show. Connorova práce je v ohrožení a on je najednou bezradný. V zoufalé snaze najít romantickou hrdinku pro svou show narazí shodou okolností na podrážděnou Fizzy, která se jeví být dokonalým řešením jeho problému. 

Co kdyby ukázal celému světu, jak se královna všech romancí sama v přímém přenosu zamiluje až po uši? Fizzy mu to nehodlá usnadnit – bude muset souhlasit se všemi jejími požadavky. Jakmile na ně kývne, rozjede se natáčení Experimentu s láskou a Connora napadne, jestli i on se někdy dočká své spřízněné duše…

Experiment s láskou je přesně tím, na co všichni fanoušci Christiny Laurenové čekali od chvíle, kdy se Fizzy objevila na stránkách bestselleru Rovnice lásky. Ve chvíli, kdy se rozsvítí světla a všichni na ni upřou své pohledy, vyjde kupodivu najevo, že to profláknuté žili spolu šťastně až do smrti, na které už dávno přestala věřit, se možná ukrývá přímo za kamerou.

Recenze knihy Experiment s láskou:


„Experiment s láskou je přesně takovým typem knihy, který s radostí přečtu jedním dechem. Román je sexy a plný vášně, a zároveň sladký jako zákusek. Božská Christina Laurenová vytvořila dokonalou seznamovací reality show a vy si Fizzy okamžitě zamilujete, stejně tak jako všichni její fiktivní diváci." Jodi Picoultová, spisovatelka

„Autorky si vesele pohrávají s romantickými stereotypy, kombinují roztomilá setkání s oduševnělou kritikou škodlivých seznamovacích návyků a vše obklopují chytrými dialogy a osvěžujícím pozitivním přístupem k sexu. Čtenáři budou dozajista od počátku Fizzy fandit." Publishers Weekly

O autorce knihy Experiment s láskou:


Christina Laurenová
je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek, spřízněných duší, mentálních dvojčat a spisovatelského tandemu Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové.

Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily několik The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků.

Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinec, Božský hráč, Božský milenec a Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhář, Vášnivý svůdník, Vášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník.

Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán.


Tuto knihu Experiment s láskou zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Experiment s láskou:

Experiment s láskou
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To vypadá dobře,asi by stála za přečtení Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles