Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - 15.5. 2022

15. 05. 2022 | Televizní tipy
Na některých farmách jsou slunečnice rozdány, jinde se stále bojuje o lásku. Zvítězí nakonec rozum, nebo cit? Reality show plná soubojů o srdce i špinavé práce je zpět. Další díl už 15. května ve 20.10 na Prima SHOW a následně 16. května ve 20.15 na Primě.

Rozhodování o tom, koho poslat domů a koho na statku ještě nechat, je poměrně složité. Kdo špatně ponese souboj s jinými uchazeči o srdce farmáře, kdo rozehraje zákulisní hry a kdo si vyřazením ze hry vlastně oddychne? Dívejte se a sami zjistíte, jak složitá může být láska. Nebo i její hledání.

Farmář hledá ženu - 15.5. 2022U Zdeňka na farmě mají účastnice klání o jeho srdce přízemnější starosti. Po ránu je třeba: Nahodit obličej a připravit snídani pro svého farmáře. Jana se přizná: „Večer jsme s Katarínou trochu popíjely, ale ta chtěla jít brzo spát. Já jsem po zalehnutí vůbec nevnímala, že tam je Katarína navíc.“ Ta dodává: „První noc v cizím prostředí, navíc praskání ohně. Já na spaní potřebuju klid, vyspaná tedy nejsem.“ A hned diriguje Nikolu s Janou, že je třeba Zdeňkovi připravit snídani. Sama potřebuje kávu. A jak mluví o holkách, které si na farmu pozval Zdeněk? „Já je musím pořád do něčeho tlačit, ony vůbec nejsou takové, aby je to napadlo samotné. Pořád jim jen říkám, co mají dělat, aby byl nějaký řád.“ A podá si Zdeňka. Je jasné, že je na farmě za generála, ne za nevěstu. A jde se uklízet Zdeňkova domácnost.

U Andrey je po ránu pořádně dusno. Čím to? Náladu na bodu mrazu se snaží všichni zahnat prací, ale pár koleček hnoje to nespraví. Míša organizuje práce, Míra nemluví. A myslí si, že je to taktika Michala. Mirek prudí a prudí. „Kamarádi nejsme, jsme jen známí, kteří se tu náhodou sešli, a musíme to nějak vydržet. Pod pojmem kamarád si představuju něco jiného.“ Navíc je zklamaný z Andrey. „Ta mě jako žena trochu zklamala. Společenský večer byl tragédie. Myslel jsem si, že je Andrea mladá, hezká, temperamentní. Že se večer bude odvíjet jinak. Než koukat dvě hodiny na film. A můžu si udělat obrázek, jak by to asi bylo.“ Andrea vysvětlí svůj pohled na věc, to ale náladu Mirkovi nezlepší. Zkrátka bude uražený. Pořád, stále a natrvalo.

Josefa čeká příjemné překvapení. Na jeho farmu se vrací Veronika. Martina má radost, že ji vidí. A bude se štípat dříví. Plus se bude jezdit na traktoru. Val se hrne do všeho po hlavě. „To se mi na ní líbí,“ podotkne Josef. Val tvrdí, že jí to nešlo. „Byla jsem opatrná, šlo mi to špatně. Neuložila jsem seno, ale Pepa říkal, že je to v pohodě.“ Veronika je nadšená z jízdy traktorem. „Bylo fajn, že mi Josef pomohl s řízením,“ podotkla Verča. A jde se zahánět krávy. Val se jich bála, krávy se bály Val. Přijde tím o body? Rozhodnutí Josefa, koho poslat domů, bude nakonec velmi překvapivé. A možná vedené nikoli rozumem, ale srdcem. Jenže to může být dost špatný rádce.

U Pavla se bude zase pracovat. Hledá robu, makat se bude. Jenže dámy jsou už unavené. Ivana tvrdí: „Jednal s námi zostra, a mě se to moc nelíbilo. Navíc nám dával zbytečné úkoly. Takového člověka neznám. Asi budeme pořád předvádět, jak jsme pracovité, ale kde je nějaká romantika?“ Pavel má jasno. Pobyt s dámami je pro něj vysilující. Ivana má jasno, že takový je Pavel pořád, a vůbec z toho nemá radost. Navíc je to podle Ivany chaotik. Nakonec dojde k hádce pod stromem. Co na to Elena? Snaží se být smířlivá, ale i ona začíná mít všeho plné zuby. Pavel má jasno: „Včera je zkropil déšť a zklidnily se. Navíc je fakt, že déšť ženy zkrášluje. Ale jen do určitého věku.“ Je tohle ještě taktní?

Františkovy slečny půjdou venčit berana. Jak je tahle činnost bude bavit? A jak vypadá beraní antikoncepce? Navíc to bude předmětem mnoha vtípků. František žertuje, že si jeho beran vybírá blondýny. Tmavovlasá Štěpánka to považuje za diskriminaci. A Lucka? Ta dodává: „To dopoledne bylo plné dvojsmyslů. Ale asi ne ve špatném.“ A nakonec dodá: „Holky, já vás mám obě tak rád, pojďte ke mně…“

Nálada je minimálně na dvou farmách na bodu mrazu. Dá se v takovém prostředí vykřesat alespoň trochu lásky? Nebo je to ztracené? Kdo odjede domů, práskne dveřmi, nebude dál chtít hrát jakési hry? A kdo je energetický upír? Zdání mnohdy klame a také je pravdou, že pokud si muži myslí, že ženy jsou urážlivé, dokážou také pěkné divadýlko. Dívejte se, jak tohle dopadne… Nic totiž není, jak na první pohled vypadá.

Láska a jiskry emocí úřadují už 15. 5. 2022 ve 20.10 na Prima SHOW, následně pak 16. května večer na Primě. Dívejte se, držte palce a sledujte příběhy lidí, kteří se rozhodli seznámit za poněkud netradičních podmínek. Kdo uteče, a kdo se na farmě nakonec zamiluje?


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !