Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - 8.5. 2022

8. 05. 2022 | Televizní tipy
Na farmách to vypadá, že se všichni zabydleli a začalo se bojovat. Jsou ovšem tací, kteří přepálili start. Někdo naopak zaspal. Každopádně, dnes půjde někdo z kola ven. Reality show plná soubojů o srdce i špinavé práce je zpět. Další díl už 8. května ve 20.10 na Prima SHOW a následně 9. května ve 20.15 na Primě.

Jak se budou farmáři rozhodovat o tom, koho pošlou domů? A budou mít jasno hned, nebo se budou při předávání slunečnice trápit? Mimochodem, jak taktní umí farmáři při rozdávání slunečnic být? Dívejte se a budete se divit!

Farmář hledá ženu - 8.5. 2022V jižních Čechách čeká Josefa hned po ránu nemilé překvapení. Jeho favoritka, Veronika, je odvolána studijně-pracovními povinnostmi na jeden den. Jak to Josef ponese? Veronika doufá, že to Josef pochopí. Ten to komentuje slovy: „Je to mladá talentovaná slečna, která si jde za svým, psala to i v dopise. Byl bych rád, kdyby kvůli mně upravila harmonogram, ale nevidím to jako chybu.“ Martina sází na to, že den bude poklidnější, Valerie ve Veroničině odjezdu vidí velkou výhodu. Dostane se jí jim? Dostane. Místo práce se jede na romantický výlet. Josef je vezme k rybníku a ukáže, že něco podobného chce na svých pozemcích. A dojde také na debatu o dětech. Josef přizná, že ho zaujala Val. Po vyjížďce si Val věří. Jak dlouho jí její sebevědomí vydrží? A kdo z jeho farmy odejde jako první?

V týpí u Zdeňka se dámám ze spacáků nechce a na nepohodlí si pomalu zvykají. Nikola tvrdí, že zvyknout se dá na vše. Ale na Zdeňkovo tempo? Janě vadí, že k snídani byly zbytky z kufru. Ovšem místo snídaně dostanou rakytníkovou kytičku. Zdeňkovi vadí, že se neptají na kuchyni, kde je lednice… A to nevědí, co je čeká. Kromě kydání výběhu nutrií se ke statku blíží – Katarína. Zdeněk ji přivítá, dámy jsou naštvané. Co to jako znamená? A kdo chce vrazit Zdeňkovi vidle do zadku? Míra naštvanosti roste závratným tempem. A to se další zvraty na farmě ještě chystají. Katarína přizná, jaká je její role v celé situaci. Dívejte se a budete se dost divit. S kým se Zdeněk nakonec rozloučí? A kdo koho postaví do latě?

U Františka se od rána pracuje, a doba hájení tak skončila. Je třeba nejen vyhnat husy, ale také předvést se Františkovi. Lucku baví krmit mláďata, Štěpánka by vstávala denně. Jak se vyhánějí ovce a kdo se bojí krůt? František holky pochválí, tvrdí, že je vidět, že překonávají samy sebe. Štěpánka se podle farmáře zapojuje víc, to ale podle velitele Lucce body neubírá. A navíc obě holky vaří. Chtějí ohromit nejen Františka, ale také budoucího tchána s tchyní. Vyjde jim jejich taktika? A pozor, Štěpánka už maminku oslovuje „maminko“. Není to trochu předčasné? A jak je budoucí tchyně vidí? Má výhrady, nebo je nadšená? Dojde u Františka na loučení, nebo ne?

Zapojují se také nápadníci Andrey. Někteří z nich dělají i něco navíc. Pavel kydá, kluci vyvádějí koně. Kdy se Pavel dostane na snídani? Andrea tvrdí, že Pavel nezapadnul. Snaží se dohánět své minusy, ale Andrea je překvapená z toho, že s ním moc není legrace, spíš křeč. Andrea vnímá, že pánové se špičkují. A pomalu zjišťují, že mezi nimi stratégové jsou. Andrea pokračuje se zkoušením, aby před dnešním vyzařováním měla jasno. Který z pánů se bojí, že bude vyřazen a kdo vlastně odejít chce? A netlačí někdo z nich moc na pilu? Andrea je chytrá žena a velmi snadno pozná, kdo se chová upřímně, a kdo ne. Koho nakonec odvolá ze statku? A bude se řídit srdcem, nebo rozumem?

Pavel nenechá nic náhodě. Elen si odvede na procházku. A zbylá návštěva peče koláč. Pavel se pohádá kvůli tomu, zda před nimi roste levandule, nebo tymián. Pavlovi se líbí, že má k rostlinám Elen vztah, ale přišlápne ji. Začíná být kousavý. A debata nad majoránkou či tymiánem jen potvrdí, že Pavel toho tolik neví. Pavel se přizná, že dlouho nezažil, že by s ním někdo venku byl. Pobyt v přírodě s Elen se mu líbí. Jenže Elen se nelíbí zima v domě. Podaří se Eleně přimět Pavla, aby zatopil na běžnou provozní teplotu? Pavel sice umí skládat básně, ale přitopit? To se mu moc nechce. A ani červenou řepou to nezachrání. Je Pavel vůbec normální? Fakt si myslí, že zdravá strava a svižná procházka jsou lékem na rýmu a nehostinné prostředí?

Zdeňka musí do latě srovnat Katarína. V průběhu šestého dílu v návštěvnicích u Pavla vyvstane otázka, zda to mají zapotřebí. Andrea má jasno, kdo na farmě nemá místo, ovšem netuší, že její rozhodnutí povede k dalším krokům. Josef je mrzutý, že mu Veronika odjela, a František se neumí rozhodnout už vůbec… Jak tohle všechno dopadne? Nic totiž není, jak na první pohled vypadá.

Další díl pořadu Farmář hledá ženu sledujte už 8. 5. 2022 ve 20.10 na Prima SHOW a následně 9. 5. 2020 ve 20.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !