Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.05. 2024
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelný ostrov 2013 nabídne bohatý program

12. 07. 2013 | Kultura
Po úspěšné premiéře v roce 2012 čeká na příznivce poctivé rockové muziky druhý ročník festivalu Pekelný ostrov 2013 v Holýšově. Rockový open-air Pekelný ostrov 2013 nabídne opět pestrý program. Kapely se letos představí na dvou stejně velkých scénách. Kromě samotného ostrova, který bude dějištěm festivalu, bude pro návštěvníky opět připraveno stanové městečko s parkovištěm, a to na bezprostředně sousedící louce. Areál je poblíž hlavní silnice I/26 ve směru Domažlice-Plzeň. Je tedy velmi dobře dopravně dostupný.

Pekelný ostrov 2013 – program:


Pekelný ostrov 2013 letos rozpálí pekelným ohněm Škwor v čele s Petrem Hrdličkou. Chybět nebudou ani oblíbené hity jako Malá nevěrná holka nebo Svařák  v podání skupiny Harlej. Na holýšovském ostrově budou ovšem vítáni i příznivci punk-rocku. Na ty čeká punkový festivalový matador, Visací Zámek. Těšit se můžeme také na stále stoupající hvězdu Rybičky 48. Přijedu i ústečtí UDG, kteří jsou na velkých festivalech jako doma a vždycky to umí pořádně rozjet.

Pekelný ostrov 2013 nabídne bohatý programStejně jako v loňském roce se i letos na festivalu Pekelný ostrov 2013 představí Olda Říha s Katapultem. Ten letos navíc slaví jubilejní 50 rok na rockové scéně. Těšit se opět můžeme také na Vildu Čoka, který vystoupí s jeho skupinu Bypass. Naopak letošní premiérou na Pekelném ostrově bude koncert Aleše Brichty, který přijede se svojí AB band. V pekelné zahrádce holýšovského open-airu nebudou chybět ani hity jako Anděl, Dysgrafik či Chemie, a to v podání známého písničkáře, kterým je Xindl X.

Dále na akci s názvem Pekelný ostrov 2013 zahraje také kapela Traband, Dymytry, V3SKA,  Ready Kirken, Debbi, Zvlášňý škola a další! Na návštěvníky festivalu Pekelný ostrov 2013  čeká mimo hudební nabídky pestrý festivalový doprovodný program, včetně soutěží o ceny. 

Pekelný ostrov 2013 nabídne i letos bohatý program.
Přijďte si poslechnout spoustu zajímavých interpretů 12. – 13.7. 2013

Zdroj, foto: Pekelný ostrov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !