MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Fotoalbum
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dnešní procházka 2.

Autor:POHLAVI-neu 
Fotoalbum:Z Beskyd
Kategorie:Příroda
Klíčová slova:krokusy..
Zobrazeno:676x
Vložená:16.03.2012 17:09 hod.
Hodnocení:6.48/10
Hlasovalo:202
++++++____
FOTKA - Dnešní  procházka  2.
 < Předchozí  ZVĚTŠIT FOTKU  Následující >
Další v kategorii:
Hodnocení
Fotka se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Fotka se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
To je nádhera! Nemohu se od fotky odpoutat. Podle toho, co o svých fotkách píšeš, je jasné, že to tam máš moc ráda, píšeš to ze srdíčka. Na Valašsku jsem párkrát byla a je tam nádherně. A lidi jsou tam moc milí a srdeční. Ještě aspoň jednou bych tam chtěla zajet, snad se podaří.
Obrázek uživatelky
profil
Marnie-díky za moc milá slova.Věřím,že kdo nějaký čas na Valašsku žil,nezapomene.
Ten létající koberec by byl moc prima!!! V této době je Tebou zmiňované Brdo plné protikladů: na jižních chráněných místech kvetou krokusy,fialky a každým dnem se objeví plícníky,petrklíče... A na severní straně Brda jsou mezi stromy zbytky sněhu z navátých závějí....Bylo by to fajn,kdyby se Ti podařilo vydat se na Valašsko-to by bylo krásných fotek,tak jak Ty to umíš.Přání všeho dobrého Tobě i mamince letí z Valašska na Vysočinu.
Obrázek uživatelky
profil
ve mně i mamince ty krásné fotečky probudily stesk po jaru a po Valašsku. Kdybych měla létající koberec, skočila bych za Brdo a nafotila kytičky, mám tam svoje místečka, kde už zaručeně kvetou.
Obrázek uživatelky
profil
Díky za komentáře!
Pro "cadouas" - jsme v nadm.výšce 500 m a tady když v březnu začne sluníčko hřát,tak opravdu hřeje. Na těch místech odkud jsou fotky,před pár dny ještě ležel sníh. Když jsme kolem toho místa šli v úterý, marně jsem krokusy hledala. A včera už kvetla celá kola....Pokud bych měla zájem někomu něco dokazovat,mohla bych to místo dnes vyfotit znovu i s okolím, aby bylo jasné, že to je můj pohled z mého foťáku Smajlík.Ale dnes mám důležitější práci-tím náhlým teplým sluníčkem všecko ožívá a já dnes musím dělat pořádek v jahodáchSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
u vás to tedy pěkně kvete Smajlík

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles