Bramboráky - nejoblíbenější recepty | 
 Jeřabiny - nejoblíbenější recepty | 
 Hrajte s námi SUDOKU online ! | 
 Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 | 
        

  
 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
 | 
 ![]()  | 
         | 
   ![]()  | 
| Vikitorie | 10b | Datum vložení: 10.01.2016 18:48 hod. | |||
  | 
    Janino, vypadá tak krásně, že mám také chuť ho uvařit | ||||
| tomkatze | . | Datum vložení: 10.01.2016 16:50 hod. | |||
  | 
    vypada dobre ![]()  | 
  ||||
| sestřička | 10b | Datum vložení: 10.01.2016 15:42 hod. | |||
  | 
    Taková jídla máme u nás rádi...určitě vyzkouším!![]() ![]() A díky za recept!  | 
  ||||
| savlickova | recept | Datum vložení: 10.01.2016 14:58 hod. | |||
  | 
    500 g kuřecích jater 5 větších žampionu 1 velká cibule 50 g anglické slaniny lžíce sádla lžička dijonské hořčice 2 lžíce rajského protlaku lžíce hl. mouky 3 stroužky česneku mletá červená paprika špetka pálivé papriky kmín pepř majoránka sůl Postup přípravy receptu Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Na sádle uškvaříme slaninu na kostičky a přidáme nakrájenou cibuli. Až cibule zezlátne přihodíme česnek na plátky a po chvíli játra. Necháme zatáhnout, přidáme protlak, zarestujeme, přisypeme papriku a nakrájené žampiony. Chvíli mícháme a zalijeme horkou vodou do poloviny. Okořeníme a necháme dusit asi 15-20 minut. V trošce vody rozmícháme mouku a játra zahustíme. Společně povaříme a dochutíme.  | 
  ||||
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. | 
              	   
            	   | 
              
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! | 
              	   
            	   | 
              
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. | 
              	   
            	   |