Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hanka Kynychová: Motivaci ženám dodávám tím, jak vypadám

21. 06. 2018 | Úspěšní lidé
Hanka Kynychová je známá cvičitelka, která letos na jaře vydala své další cvičící video. Cvičením a zdravým životním stylem se snaží motivovat i ostatní ženy.

K vašemu životnímu jubileu jste vydala již své devatenácté cvičební video, můžete nám o něm něco říct?
Je to DVD s mým patentovaným fitness programem „Postava snů“. Trénink je určen všem - jak začátečníkům, tak pokročilým, protože si jednotlivé bloky cvičení můžete sestavit tak, jak to vám a vaší fyzické kondici vyhovuje. Bonusem je cvičení se známými tvářemi. Přizvala jsem kamarádky Heidi Janků, Kristýnu Janáčkovou a Ivanu Jirešovou. Cvičení je tak velmi variabilní a věřím, že se DVD jen tak neomrzí :-)

Vypadáte stále mladě, jako byste zastavila čas. Jak to děláte?
Snažím se být šťastná. Nepřejídám se a nejím nic, co vím, že mému tělu nedělá dobře. Jím hodně zeleniny, ovoce, ryby a mojí oblíbenou snídaní jsou vajíčka na všechny způsoby. Pravidelně chodím do sauny, kterou mám doma i ve fitku. Vyzkoušela jsem dokonce i kryokomoru, která je na buňky našeho těla doslova blahodárná. No a sem tam si samozřejmě dopřeji nějaké kosmetické ošetření :-)

Hana KynychováZměnil se váš životní styl postupem času nebo máte stále zažité rituály, kterými se řídíte do dnes?
Ano, mění. Třeba s věkem nepotřebuji tolik masa. Dříve oblíbený biftek nebo tatarák si dám maximálně jednou-dvakrát ročně a vůbec mi nechybí. Také jsem zmenšila porce jídla, protože mému tělu to tak zkrátka vyhovuje. Navíc můj kamarád výživový poradce říká, že s věkem by ženy měly jíst méně a méně a po padesátce už jen tolik, kolik se vejde do dlaně.

Je něco, co vaše tělo vyžaduje víc či míň než dříve?
Jak jsem již říkala v předchozí otázce, jím méně a omezuji maso, zvláště červené. Kuřecí a krůtí jím pouze v bio kvalitě. Zato si doma dopřáváme ryby. Mám období, kdy je moje strava až veganská, protože to tak mému tělu zrovna vyhovuje.

Jste stále fit, kde berete tolik energie?
Chvílemi strávenými s rodinou.  A když cítím, že moje tělo potřebuje odpočívat, domluvím si ve fitku záskok a prostě odpočívám. Musela jsem se to hodně učit a stále se to učím, ale nejvíce energie získám odpočinkem.

Jak motivujete klientky ve vašem fitness centru ke zdravému životnímu stylu?
Tím, jak vypadám. To, že ve svém věku vypadám, jak vypadám, je pro ženy dostatečná motivace. Ženy pak musí hlavně chtít samy od sebe. Nemám žádný návod na zhubnutí u žen, které nechtějí cvičit a zdravě jíst.

Víte z vlastní zkušenosti, co člověka dokáže nejvíce odradit od sportu a zdravého stravování?
Nevím. Lenost?

Dopomáháte si doplňky stravy k udržení vaší psychické a fyzické výkonnosti?
Ano, denně užívám magnezium a vitamín C. Pak také L Carnitin a aminokyseliny na regeneraci. Čas od času si nasadím různé kůry - na klouby nebo na očistu jater.

Jak nejraději trávíte svůj volný čas?
S rodinou. Doma nebo na výletě. Nedávno jsme si po letech užili dovolenou u moře a už teď se těšíme na další, kterou plánujeme na podzim.

Často se mluví o vyváženém životním stylu? Řídíte se tím nebo u vás něco převažuje?
Nevím, co je vyvážený životní styl :-) Já se řídím svým pocitem a instinktem. Chci se cítit dobře, takže nejím nezdravě, protože nechci, aby mi z džínů lezl špek. Cvičím, protože chci, aby moje tělo fungovalo i ve stáří a nebyla jsem nikomu na obtíž.

Jaký je váš největší zlozvyk a jak s ním bojujete?
Nejsem úplně dochvilná :-)

Zdroj, foto: Index zdraví



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hanka Kynychová: Motivaci ženám dodávám tím, jak vypadám:

Hanka Kynychová: Motivaci ženám dodávám tím, jak vypadám
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles