8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Herci ze seriálu ZOO rozdávali radost

29. 02. 2024 | Úspěšní lidé
Měli přání setkat se se svými oblíbenci ze seriálu ZOO. Děti s nemocí SMA (spinální svalová atrofie) z organizace Spolu na draka tak s radostí, objetím a úsměvem přivítali Tomáš Klus a Eva Burešová přímo na place seriálu ZOO. Děti si za nimi udělaly cestu do Safari parku ve Dvoře Králové, kde ten den herci natáčeli. 

Ten den bylo v Safari parku ve Dvoře Králové veselo. Děti se totiž vypravily za svými hrdiny seriálu ZOO a ti je patřičně a s pompou přivítali. Ukázali jim místa, kde se natáčí, a rozdali jim i trochu povzbuzení a radosti. 

Herci ze seriálu ZOO rozdávali radostTomáš Klus, seriálový fotograf Filip, je vítal s otevřenou náručí. „V jejich přítomnosti si člověk říká, co pro ně může udělat, aby byli nejspokojenější. Pak se s nimi chvíli bavíš a zjistíš, že oni vlastně spokojení jsou. 

Je to vždy o tom úhlu pohledu, který si člověk ve své hlavě nastaví. Samozřejmě by byli úplně nejšťastnější, kdyby byli zdraví a mohli si tady probíhat, ale jsou daleko moudřejší a jsou schopní najít to štěstí v těch ztížených podmínkách, které mají,“ zpovídá se po společném setkání Tomáš Klus.

Na setkání nechyběla ani seriálová Viky Eva Burešová, která se s dětmi s nemocí SMA seznámila před pár lety. „S touto chorobou jsem byla seznámena někdy před třeba čtyřmi lety a nevěděla jsem, jak moc těžký život s ní je. Kolik je třeba peněz. S nadací Spolu na draka jsem měla možnost spolupracovat, seznámila jsem se s několika příběhy a snažím se je podporovat,“ řekla Eva Burešová, která děti ráda na natáčení viděla. Charitativní večer Spolu na draka se bude konat 9.března v Obecním domě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !