Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství

4. 04. 2018 | Televizní tipy
Jsou situace, které nepřeskočíš. Premiéra česko-slovenského kriminálního seriálu s Jurajem Kukurou v hlavní roli. V seriálu Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství dále hrají: R. Hájek, I. Bareš, Ľ. Paulovič, T. Brodská, D. Mórová, D. Jamrich, J. Šimko, S. Špičák, J. Radojčičová a další. Scénář R. Boroš a L. Siváková. Kamera P. Kelíšek. Režie J. Chlumský.

Zápas s Banským pokračuje, a je čím dál nebezpečnější. Ohrožen není jen Max, který se vzpírá oligarchovi, v nebezpečí je i jeho láska Sylvia, kterou marně hledá, a dokonce i její dcera Žaneta. Čím dál důležitější roli hraje Maxův mladý počítačový kamarád ze seriálu Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství, který mu umožní hledat slabiny nepřítele.

Situace je čím dál napjatější a nervózní je už i Slovenská policie. A pak začne jít opravdu do tuhého. Max má podezření na samotného plukovníka Vargu. Dostane se mu rázné odpovědi, deportace ze země. Jenomže, jak už to často v kriminálních příbězích bývá, všechno je trochu jinak.
Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství
Přicházejí opravdu tvrdé rány, dopadající osobně na Maxe a na lidi, které má rád. Je třeba vymyslet plán, který by situaci zásadně zvrátil.

Seriál Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství lze sledovat 4. 4. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství:

Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství
Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství
Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství
Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství
Inspektor Max 7. díl - Trpké vítězství
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !