Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Institut pro ženy pořádá sérii kulatých stolů podněcující aktuální ženská témata

21. 04. 2009 | Ze společnosti
Sérii 10 diskuzních kulatých stolů podněcujících ženská témata současnosti, představí od letošního dubna Institut pro ženy v Ostravě, Čadci a Žilině. K jednotlivým kulatým stolům byly přizvány ženy - klíčové osobnosti z ČR i SR jako např. poslankyně Magda Vašáryová, ředitelka Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Judr. Eva Kafková, europoslankyně Jana Bobošíková a Věra Flašarová.

Institut pro ženy spolu s dalšími partnery organizuje sérii 10 kulatých stolů k vyvolání diskuze a rozšíření osobního rozvoje moravskoslezských a žilinských žen. Nápad vznikl projektem Vzdělávání a osobnostní rozvoj žen v česko-slovenském příhraničí financovaným z fondů EU.

K aktuálním tématům jako je slaďování pracovního a osobního života (řízení času, duševní zdraví), péče o matku a dítě, návrat ženy do práce či podnikání na/po mateřské dovolené, rovný přístup na trhu práce, typické ženské a mužské vzorce chování, osobnostní změny rodičů při výchově dítěte, význam různých kultur na území Moravskoslezského a Žilinského kraje byly pozvány klíčové osobnosti jako např. poslankyně Magda Vašáryová, ředitelka Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Judr. Eva Kafková, europoslankyně Jana Bobošíková a Věra Flašarová.

První dva kulaté stoly se uskuteční už v dubnu a květnu v Ostravě (Dům kultury města Ostravy):
29. 4. na téma Silné ženy v Evropě – s čím se potýkají a co jim pomáhá
6. 5. na téma Žena s velkým Ž - Kdo je žena s velkým Ž a jak se jí stát

Srdečně jsou zvány ženy z ČR i Slovenska. Přijďte si poslechnout a obohatit příběhy, rozhovory, tipy a triky silných a úspěšných žen. Těšíme se na Vás. Účast je zdarma, občerstvení zajištěno.

Zájemkyně o účast na kulatém stole se mohou hlásit na prihlasky@institutprozeny.cz. Zašlete svůj stručný životopis s kontaktními údaji a názvem kulatého stolu, který jste si vybrala. Pokud Vás vybereme, ozveme se Vám. Kapacita jednoho kulatého stolu je omezena na 20 účastnic, proto neváhejte!

Více na Institut pro ženy.cz, kde naleznete pozvánky a také témata všech připravovaných kulatých stolů. Některé proběhnou v Čadci či Žilině již na podzim roku 2009.

Zdroj: Institut pro ženy.cz

Lydias
ChytráŽena.cz






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !