Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak mít své oblíbené recepty vždy po ruce? Sestavte z nich fotoknihu!

21. 11. 2022 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-

Když se řekne fotokniha, nejspíš se vám vybaví album plné fotografií z dovolené, z dětství nebo třeba ze svatby. Ale fotoknihy nemusí sloužit pouze k uchování fotografií, ale také k uchování oblíbených receptů. Sestavte si svou vlastní kuchařku!

Proč proměnit recepty ve fotoknihu?


Dědí se ve vaší rodině některé recepty z generace na generaci, a proto je střežíte jako oko v hlavě? Aby byly opravdu v bezpečí a měly vhodnou formu, proměňte je do podoby skutečné kuchařky s pomocí fotoknihy. Není to nic složitého a zabere vám to jen několik minut.

Jak mít své oblíbené recepty vždy po ruce? Sestavte z nich fotoknihu!Splňte si svůj sen o vlastní kuchařce


Toužili jste vždy sepsat svoji knihu? Fotokniha vám může splnit váš sen. Vypadá totiž jako skutečná kniha a vše, od volby její velikosti, přes výběr písma až po barevné provedení, máte ve svých rukou. Navíc je kuchařka ve formě knihy velice praktická a odolná. S klidným svědomím ji můžete položit vedle sebe na kuchyňskou linku při vaření a nebát se toho, že ji poničíte.

Kde a jak si vlastní knihu z receptů vytvořit?


Rozhodli jste se, že si sestavíte svou vlastní fotoknihu z receptů? V tom případě není nic jednoduššího, než navštívit stránky FotoZeus. Firma byla založena v roce 2009 a od té doby se snaží neustále přicházet s novými nápady a grafickými návrhy. Díky jejich jednoduchému online programu si můžete svou fotoknihu sestavit zcela podle svých představ a zařadit se k zástupu spokojených zákazníků.

Užijte si sestavování vlastní kuchařky. Fotokniha receptů je odolná, atraktivní a praktická. S jejím sestavováním strávíte jen pár minut, ale jakmile vám dorazí do schránky, vydrží vám navždy a budete ji moci časem předat dál, například svým dětem. Kromě toho je to také skvělý nápad na dárek.


Zdroj foto: Svitlana Sokolova / Shutterstock.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !