8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak sbalit ženu - technologie lovu

14. 09. 2009 | Knižní tipy

Název knihy: Jak sbalit ženu - technologie lovu
Autor: Tomáš Baránek
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2005
Brožovaná vazba bez přebalu
Formát: 130 x 197 mm.
Počet stran: 216 str.
Cena: 199 Kč

Získejte ženu svých snů! Nedělejte pořád stejné chyby! Desítky balicích technik pro nesmělé a nezkušené muže obohatí i zdatné lovce. Vtipný, zasvěcený a konkrétní návod, jak se seznámit se ženou odhaluje, že k úspěchu není nutný atraktivní vzhled nebo tučné konto, ale především vtip, špetka drzosti a zdrženlivosti. Nechte se inspirovat praktickou příručkou technologie lovu!

jak-sbalit-zenuUkázka z knihy:

Jsou mezi námi muži, kteří díky svému atraktivnímu vzhledu nikdy nemuseli řešit otázku seznámení: šlo jim to samo. Mají kolem sebe neustále mnoho krásných žen a k seznámení jim postačí věta: ,, Jsi tak hezká, že určitě musíš být modelka, nezajdeme na skleničku?" Můžeme jim závidět, že si vystačí s tak jednoduchým postupem. Útěchou nám budiž fakt, že o skutečném balení nevědí vůbec nic. Možná se pozastavujete nad slovem balení. Není příliš hovorové? Nebylo by vhodnější používat vybrané pojmy jako seznamování, popřípadě navazování známosti? Myslím, že nikoli. Nikdo z nás se přece nechce se ženou či dívkou jen ,,seznámit" nebo s ní ,,navázat známost". To nám nestačí. My ji chceme sbalit. Stát se jejími milenci, partnery, či manželi.

Co k balení potřebujete? Nemusíte být krásní a bohatí. Nezbytně ale potřebujete aspoň základní smysl pro humor, špetku kuráže, tvořivosti, hravosti a trpělivosti. Nezoufejte, považujete-li se za nevtipné, zbabělé či netrpělivé. Například už fakt, že jste vzali tuhle publikaci do ruky, svědčí nejen o vašich roztomilých fyziologických potřebách, ale i o vašem smyslu pro humor, odvaze a zvědavosti. Pokud stále ještě stojíte u regálu v knihkupectví, můžete svou schopnost sbalit ženu či dívku potvrdit tím, že splníte první úkol, který vám zadám: dojděte s touto knížkou k pokladně a kupte si ji. Tvařte se přitom jakkoli, ale ne vážně - to dokáže kdekdo, kupovat si kondom, jako by to byla zubní pasta. Úkol zní: řekněte pokladní - která se bude tvářit naprosto samozřejmě a ani se na vás nepodívá - řekněte jí důrazně a nadšeně třeba: ,,Tuhle knížku sháním celý život." A usmějte se. Je to trapné? ne pokud se na ten trapas těšíte. Dokud si hrajete, trapas ani neúspěch neexistují. Držte se základních pravidel technologie lovu a budete u žen mít úspěch: Balení je hra. Naučte se prohrávat, učte se z chyb, taktizujte. Balení je vaše iniciativa. Nečekejte až vás sama sbalí. Balení je způsob myšlení. Myslete na ženy v dobrém a buďte stále ve střehu.

Tuto knihu Jak sbalit ženu - technologie lovu zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Fragment.

Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !